Στα τέσσερα ο συνήθης ύποπτος Θεόδωρος Πάγκαλος ζητάει ελεημοσύνη από τον Μητσοτάκη μη διστάζοντας ακόμα και να ξευτιλίζεται, προκειμένου να επανεμφανιστεί στην πολιτική σκηνή.

Αυτή τη φορά φόρεσε τα «ζητιάνικα ρούχα» και δηλώνει άπορος. Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον ακροδεξιό και ακροαριστερό φασισμό ως αυτοανακηρυγμένος δημοκράτης που είναι.  

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ», είπε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. 



Λυπηθείτε τον αόμματο λέει εν ολίγοις ο σοσιαλιστής Πάγκαλος ενώ ετοιμάζεται για το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκτιμάει ο ίδιος, θα χάσει τις εκλογές.

 «Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές»


Ένα από τα πλέον άθλια παχύδερμα της μεταπολίτευσης εκλιπαρεί τον Μητστοτάκη αναζητώντας ταυτότητα και προσωπικότητα στην ΝΔ.



«Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω ΝΔ γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Θαυμάστε τους στυλοβάτες του σοσιαλισμού. Η πρακτορευμένη αριστερά πετάει τη μάσκα. 

Για όσους ψάχνουν τους λόγους για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε η απάντηση είναι ξεκάθαρη, γιατί νόμιζαν ότι οι Πάγκαλοι, οι Σημίτες, οι Παπαντωνίου και οι Μαντέληδες ήταν …σύντροφοι.


Δημοσίευση σχολίου