Για όσους ακόμα αμφιβάλουν για το ότι η αριστερή οικονομική πολιτική του Τσίπρα πέτυχε, έρχονται τα γεγονότα να τον διαψεύσουν.

Το ότι σε εξαθλίωσαν, πεινάς, δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα, δεν μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου και είσαι απελπισμένος δεν έχει καμία σημασία γιατί …η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, …εσύ πεθαίνεις.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει λοιπόν και αυτό φαίνεται από …την διαύγεια.

 Το έγγραφο του υπουργείου οικονομικών από την διαύγεια   ΑΔΑ: Ω5ΧΦ465ΧΙ8-Β08 ΑΠΟ 08/02/2018 έρχεται να σε ξεστραβώσει αλλά και να σε αναπαύσει γιατί όλα αυτά που σου λένε οι αντίπαλοι της ….πρώτης φοράς αριστερά είναι συνομωσιολογία, οπότε μπορείς να απολαύσεις τον καναπέ σου.

Μην κουνιέσαι φίλε μου. Κατσικόσου στον καναπέ όπως εμείς στην εξουσία.
Εμείς λοιπόν επενδύουμε για εσένα και εξασφαλίζουμε τα γηρατειά σου και το μέλλον των παιδιών σου αγοράζοντας 1557 μετοχές της παγκόσμιας τράπεζας.

Κρατηθείτε.

Η αξία κάθε μετοχής είναι 100.000 δολάρια!!!
Μην πανικοβάλλεσαι γιατί …λεφτά υπάρχουν.

Και να μην ξεχνάς ότι εμείς δουλεύουμε και σκεφτόμαστε όπως εσύ.
Απλά σου θυμίζω ότι στο παρελθόν εσύ ήσουν αυτός που έτρεχες και αγόραζες μετοχές.

Εσύ έδωσες εκατομμύρια σε μετοχές των τραπεζών που τις αγόραζες με 30.000 Ευρώ την κάθε μία.

Εσύ επένδυσες τα λεφτά των ταμείων σου σε κουρελόχαρτα και το ίδιο κάνουμε τώρα γιατί η παγκόσμια τράπεζα είναι ο πλούτος σου. Είναι δική σου.

Μπορείς λοιπόν να χοροπηδάς από χαρά για τις επιλογές που κάνουμε ως αριστερά και με αυτό τον τρόπο δεν αφήνουμε τους φασίστες να …καπηλεύονται το κεφάλαιο.

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.




Ανδρέας Κεσίδης

Δημοσίευση σχολίου