Βλέπουν οι Χρυσαυγίτες τον Νετανιάχου να "χαϊδεύει" τον Χίτλερ και σε λίγο δεν θα κρατιούνται.
Το "Χάι Χίτλερ" θα ακουστεί για πρώτη φορά μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, όχι στο Ράιχσταγκ αλλά στη βουλή των Ελλήνων.



Η αναβίωση του φασισμού σίγουρα δεν εκπλήσσει κανέναν όμως εκείνο που εκπλήσσει είναι οι δηλώσεις του Νετανιάχου ο οποίος τόλμησε να αθωώσει τον Χίτλερ που ήταν φανατικός διώκτης των Εβραίων.
Το μήνυμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού πάντως είχε πολλούς αποδέκτες, στην δε χώρα μας το βέβαιο είναι ότι δεν ικανοποίησε μόνο τους Χρυσαυγίτες αλλά "ζέστανε τα αυτιά" ακόμα και αριστερών και αριστερίσκων, που βαρέθηκαν να φοράνε τη μάσκα του δημοκράτη και περιμένουν την ώρα και τη στιγμή να φωνάξουν "Χάι"
Την"καφρίλα" των δηλώσεων Νετανιάχου, έσωσε προς το παρόν ο Ισραηλινός πρώην στρατηγός Σλόμο Μπρομ κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους στην Αθήνα, όπου συμμετείχε σε συνέδριο για το σκηνικό έντασης που σημειώνεται στη Μέση Ανατολή, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρωθυπουργού του Ισραήλ περί παρότρυνσης του Χίτλερ από τον μουφτή Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί για την εξόντωση των Εβραίων, απάντησε πως η τοποθέτηση του κ. Νετανιάχου ήταν «εντελώς ανόητη».
 Ο Ισραηλινός στρατηγός σχολιάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Νετανιάχου το πρόβλημα με τους παλαιστινίους είπε: «νιώθει πως παίζει ένα ματς με τους Παλαιστινίους. Αυτή είναι η κλασική περίπτωση ενός παιχνιδιού με μηδενικό αποτέλεσμα, όπου νομίζεις ότι εσύ θα κερδίσεις αν ο άλλος χάσει. Αλλά δεν είναι έτσι».
 Ενδιαφέρον είχε και η θέση του στρατηγού για το πολιτικό σύστημα στις κατ' ευφημισμό δημοκρατίες δυτικού τύπου.
"Ο λαός δεν πιστεύει πια στα λόγια των πολιτικών" είπε και έθεσε το παράδειγμα της Ελλάδας «όπου ο κόσμος δεν πιστεύει στα λόγια που λένε οι πολιτικοί. Συνεχίζουν να ψηφίζουν και ψηφίζουν εκείνους που, ας πούμε, τους κορόιδεψαν. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας εξελέγη λέγοντας πως δε θα παραδοθεί στη Γερμανία αλλά τελικά παραδόθηκε. Κι όμως, τον ψήφισαν. Γιατί; Γιατί δεν έβλεπαν άλλη εναλλακτική».


Δημοσίευση σχολίου