Με μία ανακοίνωση ξεμπερδεύουν. Δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις η εταιρία που ανέλαβε το τεχνικό μέρος των εκλογών λέει η ΚΕΦΕ αλλά θυμίζουμε ότι ο Μεϊμαράκης είχε γίνει έξαλλος με τον Παπαμιμίκο, ο οποίος έχει παρελθόν στις "μπίζνες", και είχε πει ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν λεφτά από τις εκλογές. 
Τα λέμε αυτά γιατί όλοι αυτοί οι τύποι, εκκολάφτηκαν στα κόμματα που διέλυσαν τη χώρα και ...είχαν ως πρότυπο τις κεφαλές. Είχαν ως πρότυπο τα Βατοπαίδια, το δομημένα ομόλογα, το κλείσιμο της Βουλής από τον Καραμανλή, την λειτουργία του Σαμαρά στο υπουργείο πολιτισμού, τον συνέταιρο τους Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ, την πολιτιστική πρωτεύουσα (Θεσσαλονίκη), τα υποβρύχια ...και μύρια άλλα που τους δίνουν το δικαίωμα να θέλουν και αυτοί το ..."κάτι τις" από τις εσωκομματικές εκλογές. 
Μην πανικοβάλλεστε αγαπητή υποψήφιοι, δικό σας δημιούργημα είναι αυτό που βλέπετε. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ.
Η ανακοίνωση της ΚΕΦΕ.   
Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. 
Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται. 

Δημοσίευση σχολίου