Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία ζητεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης λόγω των τεχνικών προβλημάτων που υπάρχουν από το πρωί εμποδίζοντας την έναρξη της διαδικασίας.

Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε στις 07:00, ωστόσο οι κάλπες δεν έχουν ανοίξει ακόμα. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η κεντρική εφορευτική επιτροπή της Ν.Δ., προκειμένου να αποφασίσει αν θα αναβληθεί η διαδικασία ή αν θα γίνει χειρόγραφα.
«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 09.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση», έγραψε νωρίτερα στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αδιανόητο να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζήτω άμεση ομολοποίηση της κατάστασης», ανήρτησε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο», ανέφερε η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.


Δημοσίευση σχολίου