Χαζέψαμε τελείως, μας χάζεψε η ανικανότητά η είμαστε στημένοι; Σίγουρα πρέπει να δοθεί απάντηση στον παραπάνω προβληματισμό γιατί διαφορετικά έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα.«Διεθνή πρακτική» χαρακτήρισε την παρουσία Τούρκων παρατηρητών στα ελληνικά νησιά, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την επαναπροώθηση μεταναστών καιπροσφύγων, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε:  «Μακάρι να έρθουν, διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων, καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex». 
Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους». 

Ο κ. Μουζάλας κατέληξε λέγοντας ότι είναι δύσκολο να αδειάσει η Ειδομένη, καθώς όλοι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα συντονισμού, που έχουν παρατηρηθεί είπε ότι, παρατηρείται αυτό που συμβαίνει και στους σεισμούς, αλλά στη συνέχεια το χάος μπαίνει σε τάξη.
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου