Είναι γνωστό σε όσους έτυχε να έχουν επαφές με μουσουλμάνους, ότι όλο αυτό το παιχνίδι με τις μαντίλες είναι ένα καμουφλαρισμένο θεατράκι και στην πραγματικότητα όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, η μαντίλα φεύγει, η μουσουλμάνα είναι πάνω στο τραπέζι και από κάτω λιγούρηδες μουζαχεντίν ξεχνούν τα πάντα και επιδίδονται στο γνωστό χειροκίνητο ισλαμικό και όχι μόνο σπορ. 


Τώρα με τις μάχες να μαίνονται σε όλη την αραβική χερσόνησο, όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που τους εκμεταλλεύονται τύποι σαν τους βασιλιάδες της Σαουδικής Αραβίας και σαν τον Ερντογάν, έμειναν χωρίς γυναίκες και άρχισαν να ψάχνονται.
Άρχισαν λοιπόν να κάνουν ότι και οι ηλίθιοι Γερμανοί που ήθελαν να δημιουργήσουν "αρειανούς Γερμανούς" και έψαχναν καθαρόαιμες Γερμανίδες να γ@@@@@ για να κάνουν χιτλεράκια. 
Βγήκαν στο διαδίκτυο και ψάχνουν μουσουλμάνες για να κάνουν την νέα φυλή των Αλλάχ.
Νεαρά κορίτσια από την Αυστραλία «φλερτάρονται» από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ώστε να πεισθούν να μεταβούν στη Λιβύη για να παντρευτούν τζιχαντιστές και να βοηθήσουν στην οικοδόμηση του «ονειρικού» χαλιφάτου.
Όπως γράφει η Herald Sun, τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Λιβύη είναι σε επικοινωνία μέσω διαδικτύου με νεαρές στην Αυστραλία και προσπαθούν να τις δελεάσουν να ενταχθούν στην οργάνωση και να γίνουν σύζυγοι τζιχαντιστών.
«Η κοινωνία μας έχει την ανάγκη για αδελφές που θα παντρευτούν αδελφούς και θα δημιουργήσουν [την ιδανική ισλαμική] κοινωνία», έγραψε ένας τζιχαντιστής σε μια νεαρή μουσουλμάνα Αυστραλέζα σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει έναν ισχυρό θύλακα στη Λιβύη με επίκεντρο την παραλιακή πόλη Σύρτη.
Η Σύρτη θεωρείται η τρίτη «πρωτεύουσα» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Οι άλλες δύο είναι η Ράκα στη Συρία και η Μοσούλη στο Ιράκ.
Οι τζιχαντιστές έχουν ισχυροποιηθεί τον τελευταίο χρόνο στη Λιβύη. Από εκεί που η δύναμή τους αριθμούσε 3.000 άνδρες, σήμερα υπολογίζονται μεταξύ 6.000-10.000 ένοπλοι.
Το Ισλαμικό Κράτος θεωρείται ότι προσπαθεί να εξαπλώσει τον τζιχάντ σε όλη τη βόρεια Αφρική και να θέσει υπό τον έλεγχό του τα πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα της Λιβύης.
Μορφώστε το κεφάλι του λαού για να μην αναγκαστείτε να το κόψετε, έλεγε ο Ηράκλειτος και κατά πως φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο. 


Δημοσίευση σχολίου