Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τουρκία να ετοιμάζεται για πόλεμο γιατί με την Ελλάδα. 
Υπάρχει βάση πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα; Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα και εάν ναι  ποιος είναι ο λόγος που εμείς να βρισκόμαστε σε μία συμμαχία, όπως το ΝΑΤΟ, όταν αυτή δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε καν τα μέλη της από εσωτερικές συγκρούσεις;
H κοινή λογική λέει ότι προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, μας προετοιμάζουν δηλαδή να δεχθούμε ότι, εξαιτίας του εξ ανατολών κινδύνου θα πρέπει η πτωχευμένη Ελλάδα ξανά να χρεωθεί για να δημιουργεί πλεονάσματα η Γερμανία και να μας κουνάει το δάχτυλο με μεγαλύτερη άνεση.  
Τα πολιτικά μας δουλικά πήραν το μήνυμα και ετοιμάζονται, ετοιμάζονται δηλαδή να μας καταχρεώσουν, ετοιμάζονται να μας οδηγήσουν στην διεθνή τράπεζα και ετοιμάζονται να φάνε και οι ίδιοι κάνοντας όσα κάνανε και όλοι οι άλλοι που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Πρόγευση αυτού που θα ακολουθήσει πήραμε αυτές τις μέρες στη βουλή όταν ο Καμμένος φώναζε τους "άλλους" να κάτσουν κάτω γιατί φάγανε τον "αγλέορα" και τώρα θα πρέπει να φάνε οι "αριστεροί" με τους βοηθούς τους οι οποίοι ...τους έμαθαν να γράφουν καλά και με το δεξί. 
Το μεγάλο πανηγύρι ξεκίνησε. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τα ποσά που θα διατεθούν για την καταστροφή παλιών βλημάτων και θα καταλάβει τη μεγάλη μάσα για την οποία να είστε βέβαιοι δεν θα μιλήσει κανείς. Και αυτό είναι το ελάχιστο γιατί ...η Τουρκία μπήκε στο τρυπάκι και αγοράζει αεροπλάνα, βαπόρια και άπειρα άλλα όπλα θανάτου. Εμείς δεν κάνει να μείνουμε πίσω.



Δημοσίευση σχολίου