Ο αριστερός της κηφισιάς και γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας πέρασε στο αντάρτικο κατά του κεφαλαίου και των εφοπλιστών ως άλλο ένα κακομαθημένο πλούσιο παιδί που τα βάζει με τον πατέρα του.
Ο Πάνος Σκουρλέτης είναι εκ των παλαιότερων στελεχών του Συνασπισμού, προερχόμενος από τον «Ρήγα Φεραίο» και στενός συνεργάτης στο παρελθόν του Αλέκου Αλαβάνου. 
Η μητέρα του είναι της οικογενείας Λαιμού και τα περισσότερα μέλη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας εχουν στενή παραδοσιακή σχέση με τη Ν.Δ και τη συντηρητική παράταξη. Εξαίρεση αποτέλεσε ο ατίθασος Πάνος που διείδε κάποιες άδικες κρίσεις στη διαχείρηση των οικονομικών της εταιρίας όπως λένε οι πληροφορίες όταν κάποιο οικογενειακό μέλος αποχώρησε απ τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. 
Δεν έλαβε τα αναμενόμενα χρηματικά ποσά που τούς αναλογούσαν;;;;  Ομως  ο πατέρας του είναι εφοπλιστής με διεθνή παρουσία στον Ναυτιλιακό κόσμο..
Εκείνο όμως που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε την έδρα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων του πατρός σκουρλέτη και σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά έγγραφα είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά...
Γιατί πατέρας μπορεί να είναι αλλά χαζός δεν είναι να έχει την έδρα της εταιρείας του στην Ελλάδα και ο γιος του να υπογράφει μνημόνια και να υπερφορολογεί την οποιαδήποτε επιχειρηματική δράση στη χώρα...

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου