Βαϊμάρη 2015.

Αδυνατώντας να βρουν λύση οι πολιτικές δυνάμεις της Γερμανίας, παρέδωσαν την εξουσία στον Χίτλερ.
Το σκηνικό κάνει την επανεμφάνισή του στην Ελλάδα της αριστεράς φέρνοντας στο προσκήνιο την Οργουολική θεώρηση που θέλει τους εργατικούς να καταστρέφουν τις κατακτήσεις της εργασίας και τους συντηρητικούς να θάβουν την εθνική αυτοτέλεια.
Ο χρόνος που χρειαζόταν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα για να διαμοιράσουν τα ιμάτια, παραχωρήθηκε χωρίς φειδώ από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή θα είναι η προσφορά της "πρώτης φοράς αριστερά" εάν έρθουν και ψηφιστούν από τη βουλή αυτά τα μέτρα. 
Αυτό όμως που πραγματικά θα πρέπει να ανησυχεί την αριστερά, είναι ο νόμος και οι διαδικασίες που επιλέγηκαν για να οδηγήσουν τους χρυσαυγίτες στα κελιά και αυτό γιατί από αριστερά για αριστερούς ανοίγει ο δρόμος που δημιούργησε τα Μακρονήσια.    
Η παραπάνω θεώρηση δεν είναι υπερβολή, γιατί ο αριστερός θατσερισμός δεν θα περιοριστεί στην υλική εξαθλίωση του λαού αλλά θα ανοίξει τις κερκόπορτες της Γυάρου για όποιον διατηρεί σώας τα φρένας.
Φανάρι των εξελίξεων ο πρόεδρος Παυλόπουλος, που δηλώνει ότι δεν θέλει να είναι πρόεδρος σε μία χώρα εκτός ευρώ, αδιαφορώντας για την λαϊκή βούληση που πιθανόν θα ήθελε να αναζητηθεί έξω από την νομισματική μέγγενη του ευρώ, η λύση.
Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται για τους Μητσοτάκιδες, τους Παυλόπουλος, τους Σαμαράδες και τα μεγάλα αφεντικά.
Κουράγιο Έλληνες ήταν και παραμένει το ποιό επίκαιρο μήνυμα του μνημονιακού ταξιδιού.  

N.N

Δημοσίευση σχολίου