Κατακαημένη Αράχοβα τι σουμελε να πάθεις ...

Τον βλάκα τον Τζήμερο ποιος τον εφηύρε;
Αυτό το πράμα φαίνεται ότι είναι αγράμματος και άσχετος αλλά είναι και τόσο βλάκας, που με αυτά που έγραψε κινδυνεύει να πάει μέσα.
Για το παρακάτω κείμενο, που ανάρτησε στο facebook, τον καλεί ο εισαγγελέας και ο βλάξ ακόμα ψάχνει την ημερομηνία που θα πάει να καταλάβει τα υπουργεία.     
 "Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται".
Είναι κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν τέτοιους τύπους οι οποίοι σιτίζονται ...γιατί έχουν κόμμα. Συνεργάστηκε τότε με τον άλλο ηλίθιο που έκανε ...το κόμμα των Ταύρων προκειμένου πάρει το ποσοστό της χαράς και να σιτίζεται τρώγοντας τις κρατικές επιχορηγήσεις. 
Μετά αναρωτιόμαστε ποιοι είναι οι ...μαζί τα φάγαμε. 

nein news 

Δημοσίευση σχολίου