Δούλεψε να φας και κλέψε για να έχεις


Με 125.000 ευρώ το μήνα, γράφει το ΒΗΜΑ, ο Κορεάτης σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη και τώρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, προσέφερε υπηρεσίες που οδήγησαν τον Τσίπρα στην απόφαση να γίνει ...Παπανδρέου.
Κάπως έτσι μπορεί να μεταφραστεί όλο το σκηνικό των πραγμάτων γιατί τα πάντα κρίνονται εκ' του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα λέει ότι ο Τσίπρας δίνει στην Ελλάδα και τους Έλληνες την χαριστική βολή.
Αν καταλάβαινε ο κόσμος, τι είναι αυτό το μνημόνιο Τσίπρα, θα έβγαινε στον δρόμο και θα κυνηγούσε όλα τα πολιτικά ρεμάλια με τις πέτρες.
Πέραν τούτου όμως ο Κιμ είναι υπαρκτό πρόσωπο και στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται διάφορα καλούδια, μεταξύ των οποίων και η 15ετής θητεία του στην Lehman Brothers (εκείνο το καλούδι που τίναξε τον πλανήτη στον αέρα)
Σήμερα λοιπόν αυτός ο τύπος είναι απλήρωτος και ψάχνουν τρόπο να πληρώσουν, όχι μόνον αυτόν, αλλά πλειάδα τέτοιων συμβούλων που γυροβόσκουν στα υπουργεία.
Σχολιάζοντας το προαναφερθέν γεγονός, θα θυμίσω ότι τα κλειδιά της χώρας σε αυτά τα διεθνή λαμόγια τα παρέδωσε ο Σημίτης για να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από το να υποδουλώσει την Ελλάδα.
Έκτοτε ένα τσούρμο ντόπιων ρουφιάνων τροφοδοτεί με δεδομένα αυτά τα κοράκια και η χώρα βρίσκεται υπό διαρκές άρμεγμα.
Όμως οι μεγαλύτεροι εγκληματίες στους οποίους οφείλεται όλο αυτό το πλιάτσικο είναι οι καθηγητές των ανωτάτων σχολών. 
Πολλοί από αυτούς τους τύπους είναι μετριότητες του κερατά και ντίλερ ξένων εταιριών και συμφερόντων.
Θα αναφέρω χαρακτηριστικά για έναν καθηγητή του Μετσοβίου Πολυτεχνείου ο οποίος εμφανίστηκε στην πολεοδομία Θεσσαλονίκης για να περάσει στατική μελέτη την οποία εκπόνησε Γερμανική εταιρία και αφορούσε κατασκευή έργου στην Ελλάδα.
Η Γερμανική μελέτη είχε τα κακά της τα χάλια και όταν οι ελεγκτές της πολεοδομίας εντόπισαν τα προβλήματα και ζήτησαν τροποποίηση της μελέτης, εμφανίστηκε ο καθηγηταράς ντίλερ του Μετσοβίου Πολυτεχνείου, για να "περάσει" την μελέτη με το ..."κύρος του"
Τέτοια λαμόγια περισσεύουν στα πανεπιστήμια και δυστυχώς αυτούς τους πουλημένους χρησιμοποιεί κατά κόρον σήμερα, η πρώτη φορά αριστερά.
Αυτοί οι τύποι αγαπητοί μου σύντροφοι είναι ανίκανοι ντίλερ που ποτέ δεν μπόρεσαν να βγάλουν μία δεκάρα μόνοι τους αλλά την δύναμή τους την αντλούν από την θέση τους. Είναι οι τύποι για τους οποίους, κατ' εξαίρεση, ισχύει ότι τα ράσα κάνουν τον παπά . 

Δούλεψε να φας και κλέψε για να έχεις λέει ο λαός μας αλλά αυτά τα κοράκια καινοτομούν, δουλεύουν για να κλέβουν και ρουφιανεύουν για να έχουν.  
γράφει "ο ντελάλης"

Δημοσίευση σχολίου