Πήγαινε και μη καίτοι αμάρτανε



Η γελοιότητα που ακούει στο όνομα Γεωργίου φεύγει από την ΕΛΣΤΑΤ κατά δήλωση του στο πρακτορείο Reuters αλλά η κοπροσωρός του μένει.
Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για την θέση αλλά έκατσε μέχρι την ημερομηνία που έληξε η σύμβασή του. Αν πραγματικά δεν τον ενδιέφερε η θέση τότε θα μπορούσε να παραιτηθεί.
Το δυστύχημα είναι ότι παρά του ότι θα έπρεπε δικαστεί για τον ρόλο που διαδραμάτισε μετά τον διορισμό του από την κυβέρνηση Παπανδρέου,  εντούτοις ακολουθεί και αυτός τον δρόμο του Παπακωνσταντίνου τον οποίο με βούλα η δικαιοσύνη έστειλε να απολαμβάνει τους καρπούς της λείας του.
Πήγαινε και μη καίτοι αμάρτανε είπε η δικαιοσύνη τον Παπακωνσταντίνου και το ίδιο φαίνεται ότι λέει η κυβέρνηση Τσίπρα στον Γεωργίου.
 Θυμίζουμε ότι για την κατάργηση κάθε δανειακής σύμβασης θα πρέπει να αποδειχτεί ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε παράτυπα, συνειδητά και με δόλο.
Το δυστύχημα είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει ευχαριστίες στους Αμερικάνους μέσω του Δραγασάκη  και του Σταθάκη, οι οποίοι είναι το δόρυ της πέμπτης φάλαγγας που ελέγχει απόλυτα κάθε απόφαση του Τσίπρα.

 nein news


Δημοσίευση σχολίου