Την στήριξη του ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΥ έχει ο ΤΣΙΠΡΑΣ.


Συμμαχία Τσίπρα - Μυτιληναίου γιατί ...είναι πολλά τα λεφτά.
Με όλες τους τις δυνάμεις πέφτουν πλέον οι εθνικοί εκμεταλλευτές, για να στηρίξουν τις μνημονιακές πολιτικές Τσίπρα.
Στον αγώνα αυτόν και με δεδομένο ότι πλέον ανοίγει για τα καλά η συζήτηση Ευρώ η Δραχμή, ο Μυτιληναίος έχει κάθε συμφέρον να δίνει συνεντεύξεις.
Διαβάστε τι λέει αυτός ο Τύπος και μην ξεχνάτε ότι αυτά που λέει είναι για το καλό σας.
Μιλώντας από την επιχειρηματική οπτική, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, τόνισε την ανάγκη για επίτευξη συμφωνίας, κατά τη διάρκεια του χθεσινού conference call για τα αποτελέσματα 6μήνου του Ομίλου.
«Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση μας τον Μάιο, τόνισα την ανάγκη η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη συμφωνία «χτες».  Το κόστος της καθυστέρησης αυτής ήταν τεράστιο. Αν είχαμε συμφωνία το Μάιο θα ήμασταν σαφώς σε καλύτερη θέση και με καλύτερο πακέτο από αυτό που διαπραγματευόμαστε σήμερα».
Σημειώνοντας την ανάγκη η κυβέρνηση να κλείσει τη συμφωνία πριν τις 20/8 ο κ. Μυτιληναίος ανέφερε «Έχουμε πολύ περισσότερα να κερδίσουμε από μία συμφωνία, το κόστος των καθυστερήσεων είναι πλέον ανυπολόγιστο. Πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να γίνει επανεκκίνηση της αγοράς όπως και της χώρας μας. Όλοι εμείς στον Όμιλο κάνουμε πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές και έχουμε πίστη σε αυτό που μπορούμε να επιτύχουμε και να παραδώσουμε στους μετόχους μας και την κοινωνία.»
Όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα, στο Α’ Εξάμηνο του 2015, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου, διαμορφώθηκε στα €636,5 εκατ., έναντι των €653,0 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014 (μείωση 2,5%). Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε €118,7 εκατ. από €120,3 εκατ. το Α’ Εξάμηνο του 2014 (μείωση 1,3%), ενώ τα καθαρά κέρδη, μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, ανήλθαν σε €32,8 εκατ., έναντι €24,1 εκατ. το προηγούμενο έτος, παρουσιάζοντας αύξηση 35,9%.


Δημοσίευση σχολίου