ο Μπαμπάς – Παππάς, αναλαμβάνει να δημιουργήσει το προφίλ του «γελαστού παιδιού»

Τους κουμπάρους της δεξιάς αντικαθιστούν πλέον οι Μπαμπάδες της αριστεράς και ετσι ρόλο συντονιστή της παρέας του Μαξίμου αναλαμβάνει ο Μπαμπάς – Παπάς, ο οποίος προσπαθεί με γελοιότητες να δημιουργήσει το νέο προφίλ του «γελαστού παιδιού»
Όμως από την εποχή που διέγραψε τον Αλαβάνο από το κόμμα, έπρεπε όλοι να γνωρίζουν ότι ο Τσίπρας κάθε άλλο παρά το «Γελαστό παιδί» είναι, αλλά αντίθετα είναι ένας “Killer” που στο όνομα των συμφερόντων του δεν έχει αρχές, αξίες και κανέναν ηθικό φραγμό.
Επιπλέον η επιλογή του Παυλόπουλου για πρόεδρο δημοκρατίας έπρεπε να προβληματίσει πολλούς μέσα και έξω από το κόμμα γιατί από τότε φαινόταν ότι άλλα «νόμιζαν» λαός και κόμμα και άλλα είχε στο μυαλό του ο Τσίπρας και η παρέα του.
Το ξεπούλημα των πάντων είναι πλέον καθεστώς στον χώρο του προέδρου και μάλιστα τόσο ορατό που ακόμα και ο Μεϊμαράκης μένει άφωνος και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που βλέπει να γίνονται από το «γελαστό παιδί»
Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι  η αλήθεια και το γίγνεσθαι των πραγμάτων καθορίζεται από τις δεσμεύσεις του Τσίπρα προς τους τοκογλύφους και ότι όλα πλέον είναι παιχνίδια τακτικής που επιλέγει ο Τσίπρας προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε στην Ελλάδα και το κόμμα, με άμεσο στόχο την υλοποίηση των μνημονίων.
Έτσι θα είναι ολέθριο σφάλμα να πιστεύει ο Λαφαζάνης ότι είναι δυνατόν να εμποδίσει την εφαρμογή των μνημονίων μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα.
Το συνέδριο που αποφασίστηκε, δεν θα γίνει ποτέ, αντίθετα το μόνο που θέλει το Μαξίμου είναι να κερδίσει χρόνο προκειμένου να μην υπάρξει η δυνατότητα οργάνωσης και αντίδρασης των αντιμνημονιακών  δυνάμεων που είναι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον κανείς δεν πρέπει να ελπίζει ότι το καταστατικό του κόμματος θα εμποδίσει τον Τσίπρα να αποκλείσει στελέχη της αντίδρασης από τα ψηφοδέλτια.
Πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα για την δημιουργία χώρου ο οποίος θα εκφράζει το 62%.

Δημοσίευση σχολίου