Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς συμβασιούχοι υπάλληλοι της βουλής δημιούργησαν επεισόδια κατηγορώντας την ότι μένουν άνεργοι εξαιτίας της.



Η πρόεδρος της βουλής δέχτηκε τον διάλογο μαζί τους αλλά οι συγκεντρωμένοι το απέφυγαν φωνάζοντας συνθήματα προσπαθώντας να προκαλέσουν εντυπώσεις.

Σήμερα που η ανεργία δημιουργεί ανθρωπιστική κρίσι και χιλιάδες άνθρωποι είναι άνεργοι, όλοι γνωρίζουν ότι τα προβλήματα των συμβασιούχων σίγουρα δεν τα δημιουργεί η Ζωή αλλά η πολιτική των μνημονίων και αυτό αφήνει υπόνοιες ότι οι αντιδράσεις ήταν κατευθυνόμενες.

Στην συνέντευξή της η Ζωή δήλωσε ότι θα είναι υποψήφια στην Α' Αθηνών, ενώ αναφερόμενη στον Τσίπαρα είπε ότι  «Την κυβέρνηση της Αριστεράς την έριξε το Μαξίμου» και συνέχισε «ΜΜΕ με σχέσεις άμεσες με τον πρωθυπουργό ανέλαβαν την επιχείρηση εξόντωσής μου» - «Καλύτερα να μην κατέβει στις εκλογές με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας».

Σαφή αναφορά και προσκλητήριο σε Γλέζο, Σακοράφα, Μίκη Θεοδωράκη και «κλείσιμο του ματιού» σε Βαρουφάκη έκανε κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, στην οποία ήταν παρόντες η  Ραχήλ Μακρή, ο Στρατούλης, ο Σταθάς και η Κυρίτση.


«Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα» ανακοίνωσε από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η απελθούσα πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανοίγοντας τα χαρτιά της αναφορικά με τα σχέδιά της εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου