Η σωτηρία της Ελλάδος αναζητείται στα γεμιστά της "Θεανούς".
Κάπως έτσι θα μπορούσαν να περιγραφούν αυτά που συμβαίνουν λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα.
Στην νέα κυβέρνηση οι πρωτιές καταρρίπτονται η μία μετά την άλλη καθώς ακόμα μία πρωτιά είναι δεδομένη για τον Αλέξη Τσίπρα που κατάφερε να ορκίσει και να ορίσει "υπουργό ωρών".



Ο Δ. Καμμένος είναι η μορφή στην οποία θα γίνεται αναφορά εφ' εξής για την ταχύτητα λήψης αποφάσεων της νέας κυβέρνησης. Όλοι είδαμε την ταχύτητα λήψης αποφάσεων της νέας κυβέρνησης η οποία ορθώς έπαυσε τον Καμμένο ο οποίος τα έβαλε με τον σιωνισμό.
Τέτοια μέτωπα είναι ανεπίτρεπτα για πολιτικούς καριέρας και ο Καμμένος έκανε το λάθος και κάηκε.
Όμως η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου είχε και άλλη μία νίκη-πρωτιά  για τον Αλέξη Τσίπρα καθώς πλέον η ΝΔ τον όρισε ως πρότυπο "σταθερά πολιτικού"
Αυτήν λοιπόν την σταθερά καλείται να  νικήσει η ΝΔ αναζητώντας τον ¨ΑΝΤΙΤΣΙΠΡΑ".

Οι άνθρωποι εκεί φαίνεται ότι είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν τι πράττουν.  Αφού λοιπόν όρισαν ως μονάδα μέτρησης πολιτικής σταθεράς το "Τσίπρα" ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να εκλέξουν τον αντιτσίπρα αρχηγό τους.
 Αυτό που θα καταφέρουν στο τέλος είναι να ορίσουν κάτι από το οποίο μόνο ο ίδιος ο Τσίπρας θα αποφασίσει πότε θα χάσει επειδή βαρέθηκε να κάνει τον πρωθυπουργό.


Μέσα σε αυτό το γενικό πλαίσιο κινείται η Ελλάς και θέματα δευτερευούσης σημασίας όπως οι καταστροφές στην Σκιάθο και άλλα μέρη, λόγω κακοκαιρίας, θα αντιμετωπιστούν με τον συνήθη τρόπο δηλαδή με το νομοσχέδιο περί "φορτώματος στον κόκορα"


Να ήμαστε καλά περιμένοντας τα λοιπά κακά που θα μας βρουν γιατί ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πολύ βαρύς.


Δημοσίευση σχολίου