"Χωριστά" θα βαδίζουν πλέον ο Νίκος Νικολόπουλος και η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής τέθηκε εκτός Ομάδας, με απόφαση του Πάνου Καμμένου, επιφέροντας έτσι το δεύτερο πλήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό, μετά απο την διαγραφή του Στάθη Παναγούλη απο την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιτία η μη υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στην Βουλή, κάτι που είχε προαναγγείλει μίλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και τον Γιώργο Παπαδάκη.
Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς ακινήτων, προαναγγέλοντας παρεμφερή στάση και στο επερχόμενο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, για το οποίο οι δανεστές, στο πρώτο τους ραντεβού επί του θέματος "ετριξαν τα δόντια στον Γιώργο Κατρούγκαλο".
Αμέσως μετά την παραίτηση απο το βουλευτικό αξίωμα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, κατόπιν υπόδειξης του Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος "προειδοποίησε" τον Νίκο Νικολόπουλο ότι αν δεν υπερψηφίσει απόψε τα προαπαιτούμενα "οφείλει" να επιστρέψει την έδρα του στους Ανεξάρτητούς Έλληνες.
Σε απάντηση, ο κ. Νικολόπουλος, με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής, έκανε μια λάβρη δήλωση κατά του κυβερνητικού συνασπισμού, αναφέροντας ότι η Κυβέρνηση ηττήθηκε στο θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών, σημειώνοντας παράλληλα ότι όσα συμφωνεί η Κυβέρνηση με τους δανειστές δεν έχουν σχέση με το πρόγραμμα με το οποίο κατήλθαν στις εκλογές, σε σύμπραξη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα του οποίου προεδρεύει.
Έπανέλαβε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε αρνητικός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «όπως ξέρουν οι Αχαιοί, εκείνοι που δίνουν την έδρα και εκείνοι που την αφαιρούν, σήμερα θα κάνω αυτό που κανω 30 χρόνια τώρα: μένω ασυμβίβαστος, απαράλλαχτος όπως και όταν ήμουν υπουργός και παρέδωσα την υπουργική καρέκλα».


Δημοσίευση σχολίου