Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, που ποτέ δεν κατάφερε να λύσει ένα πρόβλημα, τώρα καλεί όλες τις χώρες να κηρύξουν παγκοσμίως πόλεμο ενάντια της υποτιθέμενης Ισλαμικής απειλής.

Μετά την επίθεση ...η Γαλλία είναι σε πόλεμο είπε ο Ολαντ, πράγμα που με μεγαλύτερη ένταση θα μπορούσε να πει και ο Πούτιν, μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους στο Σινά και του πλέον των 200 νεκρούς που θρήνησε η Ρωσία. 
Όμως το μήνυμα η Γαλλία είναι σε πόλεμο λειτούργησε και η φρενίτιδα βάρεσε τους πάντες. 

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών κάλεσε την Παρασκευή όλα τα κράτη μέλη του, που έχουν την ικανότητα, να συμμετάσχουν στον πόλεμο ενάντια στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ και να διπλασιάσουν τις προσπάθειες τους για να αποτρέψουν άλλες επιθέσεις της οργάνωσης. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα υπερδιπλασιάσουν και τα κονδύλια τους.
Τα 15 κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας υιοθέτησαν ομόφωνα το ψήφισμα που υπέβαλε η Γαλλία, με το οποίο καλεί να ληφθούν «όλα τα αναγκαία μέτρα» για να αντιμετωπιστεί το Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι.
«Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί μια παγκόσμια και πρωτόγνωρη απειλή για την διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», υπογραμμίζεται στο κείμενο του ψηφίσματος.
Παράλληλα καλούνται «όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ, που έχουν την ικανότητα, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα… στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους… στη Συρία και το Ιράκ».
Επιπρόσθετα ζητείται από τα κράτη να εντείνουν τις προσπάθειες τους για να περιορίσουν το ρεύμα των ξένων που επιδιώκουν να πολεμήσουν με την οργάνωση στο Ιράκ και τη Συρία, να αποτρέψουν και να εμποδίσουν την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.
«Καλωσορίζω όποιον επιτέλους ξύπνησε και εντάχθηκε στην ομάδα που καταπολεμά τρομοκράτες» , δήλωσε ο πρεσβευτής της Συρίας στον ΟΗΕ, Μπασάρ Τζαφάρι, στους δημοσιογράφους, πριν την ψήφιση του γαλλικού σχεδίου ψηφίσματος.
Από την άλλη, εκτός από όλους εκείνους τους αναλυτές και δημοσιογράφους -φωνές που απουσιάζουν από την υποταγμένη Ελλάδα- και οι οποίοι ξεσκεπάζουν ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι “τρομοκράτες”, υπάρχουν και εκείνοι που δεν απομυθοποιούν το παιγνίδι της τρομοκρατίας, πλην όμως εκφράζουν τους φόβους τους ότι ο πόλεμος ενάντια τους μόνο περισσότερο πόλεμο θα φέρει.

Γκάμπριελ: Το να μιλάμε για πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος βοηθάει τους τζιχαντιστές

Ζαν Κατρεμέρ: Αν υπονομεύσουμε τη δημοκρατία, θα έχουν κερδίσει οι τρομοκράτες

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας

Γκάμπριελ: Το να μιλάμε για πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος βοηθάει τους τζιχαντιστές Το να μιλάει κανείς περί πολέμου εναντίον του Ισλαμικού Κράτους βοηθάει αυτήν την οργάνωση, που ευθύνεται για τις πολύνεκρες επιθέσεις του Παρισιού, υποστήριξε σήμερα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, κρατώντας αποστάσεις από τη ρητορική του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Την Δευτέρα, μιλώντας στην κοινή σύνοδο των Γάλλων βουλευτών και γερουσιαστών, ο Ολάντ είπε ότι “η Γαλλία είναι σε πόλεμο”, μετά τις επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους στην πρωτεύουσα. Ωστόσο ο Γκάμπριελ, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του οποίου είναι φυσικός σύμμαχος των Σοσιαλιστών του Ολάντ, δήλωσε ότι με το να μιλάει κανείς για πόλεμο το μόνο που θα πετύχει θα είναι να πυροδοτήσει τον τρόμο στη Γερμανία. “Βλέπουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει εξαπολύσει πόλεμο εναντίον του ελεύθερου κόσμου”, είπε ο Γκάμπριελ. Όμως το να μιλάει κανείς για πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους είναι το πρώτο βήμα για να βοηθήσει την οργάνωση αυτή να πετύχει τους στόχους της, καθώς “όσο μεγαλύτερη είναι η αγωνία στην κοινωνία μας, συμπεριλαμβανομένου και του άγχους για τον πόλεμο, τόσο περισσότερο μπορεί να οδηγηθεί στην επιτυχία ο τρόμος”, συνέχισε.

Ο Γκάμπριελ απέρριψε επίσης τα σχόλια που έκανε ο συντηρητικός υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι άλλαξαν τα πάντα. “Οι επιθέσεις δεν αλλάζουν τα πάντα, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: τώρα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και να δείξουμε ότι η ειρήνη, η δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στη ζωή ισχύουν και ότι θα υπερασπιστούμε αυτήν την ελευθερία”, τόνισε.

Όμως για τον ΟΗΕ ειρήνη σημαίνει πόλεμος

Θα μπορούσε να τους αποκαλέσει κανείς “ανεγκέφαλους” αλλά, εκτός του ότι θα ήταν πολιτικό λάθος, θα τους αφαιρούσε και κάθε ευθύνη λόγω χαμηλής νόησης. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο ανεγκέφαλοι δεν είναι, αλλά μέσα στον ίδιο τον ΟΗΕ λειτουργεί ο εγκέφαλος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αυτής που στοχεύει στην αφαίρεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαών, την καταλήστευση των περιουσιών τους και την απόλυτη υποταγή.
Το Ισλαμικό Κράτος, αποδεικνύεται επίσης πολύ καλή “μπίζνα” και η επίκλησή του συνδυάζεται  άμεσα με εκείνη της Κλιματικής Αλλαγής, για περεταίρω ξεζούμισμα πόρων, περισσότερων φόρων, τη στιγμή που η παγκόσμια φτώχεια παίρνει επιδημικές διαστάσεις. Ανεβαίνει το μεροκάματο στις υπανάπτυξη χώρες μερικά σεντς και κατεβαίνει στις ανεπτυγμένες αρκετά δολάρια ή ευρώ.
Το μέγα θράσος τους είναι ότι ανακοινώνουν και “νέες θέσεις εργασίας”, όχι για ανάπτυξη, αλλά για να διευρύνουν στρατό και αστυνομία που σύντομα αντί να κυνηγούν Ισλαμιστές θα στρέφονται ενάντια σε απλούς πολίτες. Αν όχι και την ίδια τη μάνα και τον αδελφό τους…
Αυτή είναι η Ειρήνη τους. Δοξάστε τους!!!
"Πηγή: nea.allnewz.gr"

Δημοσίευση σχολίου