"Επειδή μη γίνεται τα πράγματα ως βουλόμεθα, δει βουλεύεσθαι ως γίνεται",

 Το νέο δόγμα της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προς Βουλευτές, σε μια παράφραση της Αριστοτελικής ρήσης που σημαίνει, ότι αφού τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλαμε και τα υποσχεθήκαμε στο Λαό, καλό είναι και πρέπον να τα θέλουμε όπως έρχονται από την Ευρώπη.


Ειδάλλως διαγράφεσθε!! Το νέο ήθος που κομίζει ο Πρωθυπουργός κύριος Τσίπρας στην εξέλιξη της πολιτικής σκέψης στην χώρα μας.
Δηλαδή η βούληση του Βουλευτή ως δυναμική εκδήλωση της ατομικής προσωπικότητας, που δύναται να αντιλαμβάνεται, να κρίνει και να καταλήγει μετά από πνευματική πολιτική και συναισθηματική επεξεργασία την σκέψη σε πράξη, θεωρείται " βουλευτοκρατία" που σημαίνει κατάχρηση του κοινοβουλευτισμού και αθέμιτη επέμβαση του Βουλευτή στο έργο της κυβέρνησης που επισύρει την δίωξη και την διαγραφή του.
Πού είναι οι δημοκρατικές αντιλήψεις της Αριστεράς περί απολύτου ανεξαρτησίας του Βουλευτή στο σκέπτεσθαι και αποφασίζειν;
Πού είναι η αλλαγή στο πολιτικό σύστημα όταν υιοθετείτε το περιεχόμενο του παλιού και αλλάζετε μόνο μορφή στο νέο; Πού είναι η ευαισθησία σας για τον Λαό που τον φλομώσατε στα ψέματα και τις υποσχέσεις για να μη καταλάβει ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλές σας προθέσεις.
Μια πολιτική αγυρτεία είστε κύριοι της Κυβέρνησης, κρατικολάτρες, ουρά του παλιού διεφθαρμένου συστήματος που δεν διστάσατε να παραβιάσετε και το ιερό άσυλο της Εστίας των Ελλήνων στο βωμό του άβατου των τραπεζών.

Πολλοί Βουλευτές θα προτιμήσουν την διαγραφή εάν αρθούν στο ύψος των ευθυνών τους και αντιληφθούν ότι η εντολή του Λαού είναι πολύ ισχυρότερη και ιερότερη από την δική σας.

Στην αρχαία Βουλή δίπλα στα έδρανα των Βουλευτών υπήρχε βωμός που ελέγετο "Εστία Βουλαία" όπου ορκίζοντο οι Βουλευτές και όπου κατέφευγον οι κινδυνεύοντες.

Σε ποιόν βωμό θα προσφύγουν οι Έλληνες ως ικέτες όταν κινδυνέψει η Εστία τους κύριε Πρωθυπουργέ;;

Δημοσίευση σχολίου