Είναι δεδομένο ότι οι Ευρωπαίες εταίρες μας, θεωρούν τους κατοίκους της γεωγραφικής περιοχής Ελλάδα υπανθρώπους κατά το κοινώς λεγόμενο "μάο-μάο" και ίσως δεν έχουν άδικο.

Την άποψη τους αυτή την τροφοδοτεί και το πολιτικό σύστημα το οποίο κάνει ότι θέλει και οι "μάο-μάο" ακολουθούν χωρίς ίχνος αντίδρασης.
Το καινούργιο παιχνίδι για να παραμένουν υπάκουοι οι μάο-μάο, λέει ότι ο Σόιμπλε και οι "ευρωπαίες τσατσάδες" επιτίθεται στον Τσίπρα ο οποίος, ως νέος Παπαφλέσσας, αμύνεται περί πάτρης.
Το κλίμα έντασης το χρειάζεται ο Τσίπρας για να δείξει ότι μάχεται και αν θα πέσει -δηλαδή αν υποκύψει- αυτό θα γίνει μετά από πολλούς αγώνες.
Μετά τον Σόιμπλε στη μάχη εναντίον του Τσίπρα μπήκε και ο Μοσκοβιτσί.
Όλη αυτή την επίθεση θα την εξαργυρώσει ο Τσίπρας στη βουλή. Εκεί -στη βουλή- θα μιλήσει για τις προθέσεις σκοτεινών κύκλων που θέλουν να πετάξουν την Ελλάδα από την ζώνη του Ευρώ και θα βαφτίσει "Σόιμπλε" όσους βουλευτές αντιδράσουν στα νομοσχέδια που έρχονται με φάξ από τον Σόιμπλε.
Από όλο αυτό το παιχνίδι εκείνο που αφορά όλους εμάς τους ηλίθιους, είναι αυτό που είπε ο Σόιμπλε, ότι δηλαδή ο Τσίπρας υπέγραψε τα πάντα και μετά ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ.


Ο Ντελάλης.

Δημοσίευση σχολίου