Αύριο θα γίνουν οι εκλογές στην ΝΔ - εάν το θέλει η Vodafone- και οι τελευταίες πινελιές έρχονται από όλα τα στρατόπεδα και τους υποψηφίους.

Ο Μεϊμαράκης είναι αδιαμφισβήτητα το φαβορί και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. «Αν είμαι δεύτερος θα αποσυρθώ» Βαγγέλης και πρόσθεσε πως εάν χρειαζόταν θα ψήφιζε λευκό ή Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Δεύτερος γύρος οπωσδήποτε» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και σημείωσε πως το επιβάλει το καταστατικό το οποίο πρέπει να τηρηθεί όπως και να έχει γιατί σε διαφορετική περίπτωση το αποτέλεσμα των εκλογών θα μπορούσε να αμφισβητηθεί από τον κάθε πολίτη.
Επιπλέον είπε πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να είναι πρόεδρος της ΝΔ κάποιος εξωκοινοβουλευτικός - «Πρέπει να είναι βουλευτής και μάλιστα με δύο θητείες» είπε και με αυτόν τον τρόπο δήλωσε τις εκτιμήσεις του για το αποτέλεσμα.
 Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας στο δεύτερο γύρο είναι η εκτίμηση του Μεϊμαράκη για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Ο Μεϊμαράκης ξέρει ότι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης είναι ένα και με αυτόν τον τρόπο θέλει να εξασφαλίσει την στήριξή τους στον δεύτερο γύρο.
Ο Μητσοτάκης είναι δεδομένο ότι στον δεύτερο γύρο θα στηρίξει Μεϊμαράκη αλλά ο Γεωργιάδης είναι άνθρωπος της δεξιάς που ονειρεύεται ο Σαμαράς και ο Βορίδης οι οποίοι έχουν το δικό τους υποψήφιο και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να αποστασιοποιηθεί από την γραμμή τους ο Γεωργιάδης.
Ο Μεϊμαράκης, παραμονή των εσωκομματικών εκλογών,  αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτήρισε για άλλη μια φορά «πολιτικό τυχοδιώκτη», ενώ είπε πως δεν είναι πια αριστερός και ψάχνει ταυτότητα σοσιαλδημοκρατίας.
«Έχει υποστεί μετάλλαξη» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας σχολίασε πως η όποια συνεννόηση απαιτεί αρχές.


Δημοσίευση σχολίου