Τα μέσα και τα έξω ασχολούνται σήμερα με την συνέντευξη της κυρίας του κυρίου.

Διαβάζοντας τα κείμενα ανακαλύπτεις ότι βρέθηκε ο θηλυκός Ανδρέας Παπανδρέου, ο θηλυκός Τσε και, κατά τον Β. Λεβέντη, η «σύγχρονη ηρωίδα» που θυσιάστηκε για τον άνδρα της και δέχθηκε να βγει στο κλαρί για να τον …σώσει από τις κακές γλώσσες.

Το πρώτο ερώτημα που αβίαστα γεννάται από την συνέντευξη της «Μπέτης» είναι γιατί την δεδομένη χρονική στιγμή ο Τσίπρας ζήτησε την χείρα βοηθείας της συζύγου του;

Γιατί δηλαδή υπήρξε ανάγκη να πει η κ. Μπαζιάνα ότι ο Τσίπρας δεν είναι κλέφτης, ψεύτης και προδότης;

Αν απαντηθεί το παραπάνω ερώτημα τότε όλα τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν στην συνέντευξη, είναι άνευ αξίας και κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν ως «καλοπίσματα-καθρεφτάκια» μιας πεθαμένης εικόνας που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας.

Δεν άλλαξε λοιπόν τον χάρτη των αξιών του ο Τσίπρας και παραμένει πάντα ο Ρομπέν των φτωχών τους οποίους θυσιάζει καθημερινά δημιουργώντας την κοινωνία των πενήτων ώστε η ισότητα που πρεσβεύει η αριστερά του κυρίου να …μπει σε κάθε σπίτι.

Από τον παραπάνω κανόνα φυσικά και εξαιρείται ο Ρομπέν της κυρίας, για τον οποίο δεν αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν  να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου» γιατί, ακόμα και τα παιδάκια του δεν νυμφεύθηκαν ιδιωτικά σχολεία και δεν καρπούνται όλα όσα προσφέρουν οι τοκογλύφοι στα ...δικά τους παιδιά.


Παράλειψη και αδικεί την κ. Μπαζιάνα η δήλωσή της ότι μόνο τον Κάστρο θα ήθελε να συναντήσει καθώς ο Φρόιντ θα είχε πολλά περισσότερα να της προσφέρει.   


Επανερχόμενοι στο αρχικό μας ερώτημα γιατί δηλαδή την δεδομένη χρονική στιγμή ζητήθηκε η χείρα βοηθείας της κυρίας, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι πλησιάζει η ώρα της κάλπης και αμολύθηκε, ως λαγός, η κυρία πανεπιστημιακή δασκάλα η οποία σημειωτέον κατέλαβε την συγκεκριμένη θέση με την αξία της και όχι όπως η κυρία αγωνίστρια με τα γεμιστά που της παραχωρήθηκε ανάλογη θέση από …το πουλάκι της 21ης του Απρίλη. 


Δημοσίευση σχολίου