Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας καθώς τα υψηλόβαθμα στελέχη του είτε αποφασίζουν να παραιτηθούν είτε δηλώνουν απρόθυμα να συμμετέχουν σε υπουργεία "φωτιά" όπως το υπουργείο οικονομικών. 


Μετά την ομαδική παραίτηση των βουλευτών οι οποίοι προσχώρησαν στο νέο κόμμα "Λαϊκή ενότητα" και τις μεμονωμένες παραιτήσεις στελεχών και βουλευτών του κόμματος νέο πρόβλημα δημιουργεί η άρνηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου να αναλάβει το υπουργείο οικονομικών μετεκλογικά καθώς και του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σακελαρίδη να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας φάνηκε "αδιάβαστος" όσον αφορά την έκταση της αντίδρασης που θα δημιουργούσαν οι αποδοχές των μνημονιακών επιλογών του.
Σε πανελλαδικό επίπεδο οι παραιτήσεις μικρών και μεσαίων στελεχών που αποτελούσαν τη βάση του κόμματος, παίρνει μορφή επιδημίας καθώς από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη οι επιστολές παραίτησης και η καταγγελία των επιλογών Τσίπρα συνεχίζονται κάθε ημέρα.
Αλλά και από τις οργανώσεις εξωτερικού οι παραιτήσεις φτάνουν βροχή και έτσι οι μόνοι που απομένουν πλέον κοντά του είναι οι νεόφερτοι Πασοκογενείς,  εργολάβοι που πιστεύουν ότι ο Τσίπρας θα σχηματίσει κυβέρνηση και άρα έχουν συμφέρον να ...είναι ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι βολεμένοι υπάλληλοι οι οποίοι αναρριχήθηκαν σε θέσεις προϊσταμένων η διευθυντών και δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα.
Οι συνταξιούχοι, ο κόσμος της εργασίας και οι γεωργοί είναι οι προδομένοι του Τσίπρα και οι οποίοι θα καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.     

Δημοσίευση σχολίου