Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το,μεγαλύτερο συνέδριο για android στον κόσμο που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, από την droidcon, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 10 ως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015.


  Προγραμματιστές - εκπρόσωποι κορυφαίων παγκόσμιων εταιριών, όπως είναι η  Google, Intel, JetBrains, Pollfish, Avast κ.ά., οι οποίοι θα μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις του λογισμικού Android, θα μιλήσουν στο συνέδριο για  καινοτόμες νέες τεχνολογίες ενώ θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους συμμέτεχοντες.
Να σημειώσουμε ότι το συνέδριο πραγματοποιείται από τους Google Developers Thessaloniki -η μοναδική επίσημη κοινότητα των Google Developers στην Ελλάδα-, σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης ΝΟΗΣΙΣ.
H droidcon
Η droidcon αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα  παγκόσμια τεχνολογικά events συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Μετά από πολύ επιτυχημένα συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε πόλεις όπως, το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Μόσχα και το Ντουμπάι, η Θεσσαλονίκη γίνεται ο επόμενος προορισμός που θα φιλοξενήσει αυτήν τη σημαντική διοργάνωση.
Κατά τη διάρκεια της droidcon Greece θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες όπως είναι το droidcon Pitch Arena, το droidcon sandbox|expo και το droidcon4kids, για τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους «εξερευνητές» τεχνολογιών του μέλλοντος. Οι δραστηριότητες αυτές διοργανώνονται σε συνεργασία από GDG Thessaloniki, NOESIS, IEK DELTA, TIF-HELEXPO και άλλους σημαντικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Το πρόγραμμα
- Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου droidcon Barcamp Democamp.
 (@TIFHelexpo | Περίπτερο 15), ώρα έναρξης 16.00
- Παρασκευή 11- Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
droidcon συνέδριο και sandbox |expo (@Noesis-Thessaloniki Technoligical Museum), ώρα έναρξης 8.30 π.μ.
- Σάββατο 5 – Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, GDG playground & droidcon booth (@TIF- Helexpo | Περίπτερο 15.




Δημοσίευση σχολίου