Αμέσως μόλις μπήκαν οι σύμμαχοι στο Άουσβιτς ο διοικητής τους, τους διέταξε να βγάλουν πολλές φωτογραφίες και να αποτυπώσουν όλα αυτά τα εγκλήματα που είδαν και έγιναν εκεί μέσα.
Όταν τον ρώτησαν για ποιό λόγο έβγαλε τόσες φωτογραφίες η απάντησή του ήταν αποστομωτική.  Γιατί, είπε, θα βρεθούν κάποιοι, κάπου, κάποτε που θα πού ότι αυτά δεν έγιναν.
Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν διάφοροι και διάφορες του πάλαι ποτέ "ΠΑΣΟΚ" και άρχισαν να εμφανίζονται έχοντας άποψη, ως οι ίδιοι να μην υπήρξαν ποτέ.
Αναφέρομαι στην "αγωνίστρια"  Άννα Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ plus, η οποία έχει άποψη για τα πράγματα και μάλιστα την εκφράζει ως πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.  Δηλαδή ως πρόεδρος ενός παρατράγουδου σαν κι' αυτά που έστησαν αυτοί οι φασίστες που εισχώρησαν σε όλα τα αστικά κόμματα, τους θεσμούς της κοινωνίας, τα συνδικάτα, την δικαιοσύνη και  το τραπεζικό σύστημα προκειμένου να λεηλατούν και να καταδυναστεύουν τους λαούς.
Αυτή λοιπόν η τσόντα που κατέκλεψε την Ελλάδα με τους διαδραστικούς πίνακες και όχι μόνο, έχει άποψη και ως ...Βατικανό σκέψης που είναι αναλύει την σημερινή κατάσταση σε ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook.
Επειδή λοιπόν χρειάζονται πολλές φωτογραφίες όλων αυτών που έκαναν, είναι καλό, αν θέλει, να απαντήσει σε ερωτήματα που πηγάζουν από αυτά που η ίδια λέει, στην ανάρτησή της, γιατί μόνο έτσι θα θυμάται ότι δεν ξεχνάμε.
Συνεχίζοντας λοιπόν το φαγοπότι που έχει από την θέση της προέδρου αυτού του δικτύου σχεδιασμού ληστειών, αν έχει χρόνο ας απαντήσει.
Αγαπητή Αννούλα.
Στην ανάρτησή σου μιλάς για επανάσταση που θα βασίζεται στην αλήθεια για το συμφέρον των πολιτών και συνεχίζεις, " Μια επανάσταση που θα στηρίζεται όχι στον εμφύλιο αλλά στη συναίνεση ως τέκνο της ανάγκης που φέρνει η πραγματικότητα".
Και ρωτάω:
Ποιά πραγματικότητα Αννούλα;  Την πραγματικότητα που δημιούργησε το ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό στο οποίο και εσύ ανήκεις και κατέκλεψε την χώρα;
Γιατί πραγματικότητα, είναι ο Τσοχατζόπουλος, τα ορφανά έργα των ολυμπιακών αγώνων του Σημίτη, η αδιαφάνεια με την οποία εσύ κατέκλεβες το δημόσιο χρήμα. Πραγματικότητα είναι τα υποβρύχια, η Siemens, ο Χριστοφοράκος όπως πραγματικότητα είναι τα λεφτά που έστελνε ο Σημίτης μέσω του Πάχτα για να αγοράζετε τις ψήφους του λαού.
Αν λοιπόν μας προτρέπεις να αποδεχτούμε την πραγματικότητα που εσείς δημιουργήσατε, ως "φυσική πραγματικότητα", τότε μας στερείς το δικαίωμα να σας πούμε κλέφτες.
Επιπλέον επειδή "εσείς τα φάγατε" μας στερείς το δικαίωμα να αναζητήσουμε την αλήθεια για το χρέος, πράγμα που ξεκίνησε η πρόεδρος της βουλής και την οποία με μένος επιτίθενται οι όμοιοί σου.
"Ντεφάκτο πραγματικότητες" αναφέρεις στην ανάρτησή σου, υποτιμώντας την νοημοσύνη του αναγνώστη.
Λες λοιπόν στην "Πραγματικότητα 1η:" "Η Ελλάδα βρέθηκε το 2009 με ένα υπέρμετρο έλλειμμα και ένα εξωφρενικό χρέος, μετά από 5 χρόνια λιτότητας ήλεγξε δραστικά το πρώτο, απέτυχε δραματικά στο δεύτερο, το οποίο και εξακολουθεί να είναι μη βιώσιμο".
Πώς καλή μου Αννούλα βρέθηκε το 2009 με όλα αυτά που λες; Ξύπνησε δηλαδή ένα πρωί και βρέθηκε, επειδή έτσι της κατέβηκε;
Δεν υπάρχουν κάποιοι που την έκαναν να βρεθεί, όπου βρέθηκε;
Ποιοί είναι αυτοί; Δεν έχουν ευθύνη; Εσύ δεν ήξερες τίποτε όταν ο Γιωργάκης φώναζε "Λεφτά υπάρχουν";
Το μεγαλύτερο όμως έγκλημα σου είναι ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζεις να λαλάς και να λες αυτά που λες γιατί έχεις συγκεκριμένο στόχο που δεν είναι η λήθη, αλλά θέλεις να στερήσεις από το λαό το δικαίωμά του να διεκδικήσει και να πετύχει τον χαρακτηρισμό του χρέους ως επαχθές.
Μισείς όποιον λέει και αναπαράγει αυτό το δικαίωμα γιατί δεν θέλεις να φανεί η αλήθεια γιατί την αλήθεια δεν μπορείς να την διαχειριστής.
Δεν θα αναφέρω και δεν θα σχολιάσω τις άλλες πραγματικότητες σου, γιατί είναι εμετικός ο τρόπος που προσπαθείς να στερήσεις από έναν λαό το δικαίωμά του να χαρακτηρίσει το χρέος απεχθές η επαχθές ενώ ξέρεις ότι μαζί δεν τα φάγαμε.
Πραγματικά ο τρόπος σου με διαολίζει και  το σίγουρο είναι ότι θα απαντήσω σε όσα λες με χυδαιότητα.
Μπροστά μας έχουμε εκλογές και ο μόνος τρόπος για να δικαιωθείς εσύ, το σινάφι σου και ο Πάγκαλος είναι να μας πεις ότι "μαζί τα φάγαμε" αφού "μαζί τα ψηφίσαμε".
Είναι λοιπόν αναμενόμενο εσύ να προσπαθείς μέσα από τις πραγματικότητές σου να φοβίσεις με πείνα και δυστυχία, προκειμένου η ψήφος μας να αποτελέσει για εσάς κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αλλά ξεχνάς και είναι εκτός του πατσαβουριασμένου διανοητικού σου πεδίου, ότι σε αυτόν το λαό ποτέ και τίποτε δεν χαρίστηκε. Όλα με αίμα κατακτήθηκαν.  
Θα περίμενα μία απάντηση γιατί βαθειά μέσα του ο καθένας θέλει να πιστεύει ότι είναι αδύνατον να υπάρχουν απάνθρωποι άνθρωποι σαν εσένα.
Ανδρέας Κεσίδης.




Δημοσίευση σχολίου