Σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής φυλλάδας BILD αναφέρει ότι «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ μακρυά από την αυτοδυναμία που επιδιώκει στις εκλογές».
Η γερμανική φυλλάδα επικαλούμενη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό κόμματος δίνει ποσοστά που φέρουν μεν σε πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μακράν της αυτοδυναμίας.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να βρίσκεται πρώτος με ποσοστό που δεν ξεπερνά το 28%, έναντι του 36% που είχε λάβει η Κουμουνδούρου στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου.
Στη δεύτερη θέση σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση της Bild βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, με μικρή διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ που κλείνει στο 3%, διαμορφώνοντας το ποσοστό της στο 25%.
Σύμφωνα με αυτό το ποσοστό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να έχει κρατήσει τα εκλογικά ποσοστά του Ιανουαρίου, περιορίζοντας τις όποιες απώλειες στο 2%, αφού είχε λάβει 27%.
Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη φέρεται να εξασφαλίζει άνετα την είσοδό της στη Βουλή, λαμβάνοντας ποσοστό 8%, δηλαδή σχεδόν όλες τις ψήφους που απόλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ από την εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου.
Τα δημοσιεύματα της BILD είναι πάντα αναξιόπιστα καθόσον η φυλλάδα αυτή είναι για τους Γερμανούς η εφημερίδα της τουαλέτας.


Δημοσίευση σχολίου