Με την γνωστή μέθοδο του ρουφιάνου ο Τσίπρας προσπαθεί να σπάσει το μέτωπο των αγροτών.
Οι πρώτοι ρουφιάνοι αμολήθηκαν ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

Ο Θ. Παπακωνσταντίνου βγήκε στο όνομα κάποιας "πρωτοβουλίας αγροτών" και διαφοροποιείται από την κοινή γραμμή του αγροτικού κόσμου και  ζητά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό προκειμένου καταθέσει…………..
«αντιπρόταση στο σχέδιο Κατρούγκαλου». «Δεν έχουμε κλείσει συγκεκριμένο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγροτών, Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου.
Ρουφιάνοι Θόδωροι κατέλαβαν τους θεσμικούς φορείς του κράτους, τον συνδικαλισμό, την δικαιοσύνη και αυτός είναι ο λόγος που η πλειοψηφία δεν μπορεί να επιβάλει την θέληση και εντολή του λαού,
Οι ρουφιάνοι της πολιτικής και όλοι αυτοί οι Θοδωρογερμανοτσολιάδες είναι αυτοί που τους χρησιμοποιεί το σύστημα για να επιβιώσει. Αυτοί οι δεξιοί και αριστεροί πραιτοριανοί που δεν εκφράζουν ούτε τη μάνα τους είναι το αγκάθι, η βρώμα της κοινωνίας.
  Ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες», ο κ. Παπακωνσταντίνου κάλεσε να «πάρουν θέση όλοι επί της συγκεκριμένης πρότασης και ας φτιάξουν και αντιπροσωπεία, που να μην περιλαμβάνει εμάς, για να πάνε στο διάλογο με τον Πρωθυπουργό και να τη συζητήσουν». Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «μας ενδιαφέρει να πάμε ένα βήμα παραπέρα και δεν έχουμε καμία διάθεση να βγούμε φωτογραφίες στο Μέγαρο Μαξίμου».
Εκείνο όμως που ξενίζει είναι αυτή η λεγόμενη «Πρωτοβουλία» του «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ»  κ. Παπακωνσταντίνου Θ. , η οποία ως λέξη είναι η «αγαπημένη» του ως επίσης και η αγαπημένη λέξη του πατριώτη του κ.  ΧΑΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΠΟΝΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΡΟΙΑ ο οποίος τυγχάνει να είναι ο υπεύθυνος του αγροτικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος σήμερα στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ υπερασπίστηκε την «Πρωτοβουλία των Αγροτών» του κ Παπακωνσταντίνου αναφέροντας μάλιστα,…… μετά από την παρέμβαση αγροτών από των Προμαχώνα που δήλωναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους και ότι οι αγρότες δεν επιθυμούν καμιά συνάντηση με τον Τσίπρα εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το Φορολογικό και Ασφαλιστικό νομοσχέδιο,….. ότι «οι αγρότες αυτοί ψεύδονται .. Η πρωτοβουλία αγροτών έχει πάρει την απόφαση να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας»….
Οι κύριοι Χαμπίδης και Παπακωνσταντίνου ως λάτρεις των «πρωτοβουλιών» έχουν συμπορευτεί μέσω αυτών ουκ ολίγες φορές με τελευταία την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για το δημοψήφισμα του ΟΧΙ
Είναι αλήθεια ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να αποδυναμώσει τα μπλόκα των αγροτών πάση θυσία. ΕΊΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ επίσης ότι για την επιτυχία του στόχου αυτού θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα και όλα τα όπλα.
Πρώτο βήμα η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ μέσω των «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ»




Δημοσίευση σχολίου