Οι ειδήσεις έρχονται και φεύγουν και από ότι φαίνεται όλα πλέον είναι απλή ροή ειδήσεων που, είτε υπήρχαν είτε όχι δεν θα συνέβαινε τίποτε.Κάπως έτσι πέρασε και η είδηση του κυκλώματος των φερόμενων εκβιαστών δημοσιογράφων. Μία απλή είδηση ήταν και πέρασε, όμως δεν είναι έτσι γιατί όλοι αυτοί είναι "δημιουργήματα" ενός αρρωστημένου πολιτικού συστήματος που δημιουργεί εκβιαστές για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά,
Σε περισσότερες από τέσσερεις κρατικές θέσεις!!! απασχολούταν και μισθοδοτούνταν με γενναίες ακόμα και για προ κρίσης αμοιβές, ο φερόμενος ως εγκεφαλος του κυκλώματος των εκβιαστών Παναγιώτης Μουσσάς.
Ο φερόμενος ως εκβιαστής του παραδημοσιογραφικού κυκλώματος Τάκης Μουσσάς ήταν σταθερά στο «οικονομικό ρεπορτάζ» σε διάφορα μέσα και παράλληλα:
Πρώτον, στο Γραφείο Τύπου της ΕΥΔΑΠ επί Δεξιάς (το διάστημα από τον Ιούλιο του 2013 έως το 2015) έπαιρνε αποζημίωση ως σύμβουλος Επικοινωνίας 2.500 ευρώ τον μήνα.
Δεύτερον, ήταν στο γραφείο Τύπου στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, επί Κατερίνας Σαββαίδου
Τρίτον, είχε σχέση εργασίας με το Γραφείο Τύπου της Τράπεζας Αττικής (από τον Φεβρουάριο του 2014 ώς τη λήξη της σύμβασής του με την τράπεζα στις 16/2/2016, επί Γκίκα Μαναλη), ενώ τέταρτον, παλαιότερα εργαζόταν και στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών επί Σταύρου Δήμα.
Τέλος αμοιβόταν και από τον Αθήνα 984, στην προ-Καμίνη περίοδο με το ποσό των 1384 ευρώ το μήνα για … ένα σχόλιο 10 λεπτών, την εβδομάδα. Την σύμβαση διέκοψε, μόλις ανέλαβε, η νεα – τότε το 2010 – διοίκηση υπό τον Τάκη ΚαμπύληΑντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου