Κάθε φορά που η κυβέρνηση βρίσκεται στη γωνία, στήνει ένα επικοινωνιακό τρικ για να κρατήσει τη ταμπέλα της «αδιάφθορης».
Πιο πρόσφατη περίπτωση η δήθεν κόντρα με τον ΔΟΛ και τον Ψυχάρη, με τις γάτες Ιμαλαϊων και τα πρωτοσέλιδα φωτιά! Για γέλια και για κλάματα... Και μετά ο Ξυδάκης που βγαίνει πρώτος-πρώτος να πάρει θέση για την «κόντρα» της κυβέρνησης με τον ΔΟΛ. Το μόνο λογικό. Είναι ο πιο αρμόδιος να μιλήσει.



AdTech Ad
Τη δική του υπογραφή είχε η κρατική επιχορήγηση στο Μέγαρο Μουσικής, ύψους 600.000 ευρώ που έδωσε παραμονές των εκλογών η κυβέρνηση. Ναι τότε που ήθελαν τα πρωτοσέλιδα - γλείψιμο για να καθαρίσουν την εκλογική... μπουγάδα και να ξαναβγούν κυβέρνηση!


 Την ώρα που εσύ Ελληνάκο βούταγες στη θάλασσα ή ακόμη χειρότερα στη μπανιέρα μπας και δροσιστείς, κάποιοι βούταγαν για μια ακόμη φορά στο βάζο με το μέλι. Με κρατικό χρήμα βεβαίως-βεβαίως να μπαίνει στις τσέπες τους. Με σχέδιο όμως. Όχι έτσι. Στα κουτουρού.
Μετά την πρώτη συνάντηση, να σου το πρωτοσέλιδο της 12ης Αυγούστου με τον Τσίπρα που «Γυρίζει σελίδα για μια νέα αριστερά» αλλά και ενισχυτικό σχόλιο για την κυβέρνηση που κατάφερε να «Αλλάζουν όλα μετά τη συμφωνία για το μεγάλο δάνειο».


Ναι, το μνημόνιο λέει ο Ψυχάρης, πατριώτες, που πιο κάτω καρφώνει την Πλατφόρμα για την έντονη αντίδραση της. Πριν καλά-καλά ο... Λαφαζάνης αντιδράσει ο Ψυχάρης τον κάρφωνε για το ότι θα αντιδρούσε! Ενημέρωση όχι αστεία...

Και φυσικά εκεί που έδωσε ρέστα ο mr ΔΟΛ ήταν στο στίγμα από το βασικό άρθρο της εφημερίδας: «Η επιτυχής κατάληξη πιστώνεται στον Πρωθυπουργό, ο οποίος έχει πλέον τη δυνατότητα να αλλάξει τα πάντα». Δακρύσαμε από τη συγκίνηση...

Επειδή ωστόσο τα λεφτά είναι πολλά Άρη, το έργο του ΔΟΛ πρέπει να συνεχιστεί! Μέχρι να βγει ξανά πρωθυπουργός ο Αλέξης. Και πάμε στις 27 Αυγούστου, με το ιστορικό πλέον «Πρωθυπουργός ή τίποτα» και το δίλλημα στον κόσμο «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίσει τις εκλογές δεν θα συγκυβερνήσει». Με δυο λόγια ή ψηφίζετε τον Αλέξη με το μνημόνιο του ή βυθίζετε τη χώρα στην ακυβερνησία. Παστρικές δουλειές. Από πάνω πάλι... ρέστα το αφεντικό με το βασικό σχόλιο: «Ψηφίζουμε για να έχουμε κυβέρνηση και όχι για να δούμε ποιος θα είναι αντιπολίτευση». Με αυτά και μ’αυτά δένουμε την επανεκλογή του Αλέξη με τις... επιχορηγήσεις του και γονατίζουμε όποιον βγαίνει στην κόντρα, βαφτίζοντας τον από επικίνδυνο έως γραφικό!

Όταν έγινε πρωθυπουργός μοίραζε λεφτά όπως οι προηγούμενοι... Με τη διαφορά ότι αυτός θέλει να συνεχίσει να φορά τη στολή του αντάρτη. Προφανώς μέχρι να τελειώσουν οι απόκριες. Μετά θα ντυθεί κάτι άλλο...

"Πηγή:newsbomb.gr"



Δημοσίευση σχολίου