Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν κατ' εντολή να παράγουν ενόχους. Κάπως έτσι έγινε και με την κόντρα Ψυχάρη - Τσίπρα καθώς κάποιοι βιάστικαν να παραπέμψουν τον εκδότη σε δίκη.

Η υπόθεση ναυάγησε καθώς κρίθηκε ομόφωνα άκυρο από τους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας το κλητήριο θέσπισμα με βάση το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης για φερόμενες παραβάσεις του νόμου περί πόθεν έσχες.

Οι ουσιώδεις ελλείψεις του κατηγορητηρίου κατέστησαν αδύνατη την έναρξη της δίκης, γεγονός που αναγνώρισε το δικαστήριο με την απόφασή του.

Τη σχετική ένσταση ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος υπέβαλαν οι κ.κ. Χριστόφορος Αργυρόπουλος και Γρηγόρης Δαρμάρος, συνήγοροι υπεράσπισης του κ.Ψυχάρη, αμέσως μετά την εκφώνηση της υπόθεσης, καταδεικνύοντας ελλείψεις του κατηγορητηρίου με άμεση επίπτωση στην εγκυρότητά του.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η δικογραφία θα επιστραφεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας προκειμένου αυτή να επιληφθεί εκ νέου για την υπόθεση.

Ο Ψυχάρης έχει τα ..."αμαρτήματά του" αλλά ελπίζουμε να μην δούμε τον Τσίπρα σε θέση Ερντογάν.

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου