Στην Κολομβία των Βαλκανίων και στην χώρα που οι μαφιόζοι τραπεζίτες και οι μιζαδόροι πολιτικοί ελέγχουν την οικονομία της χώρας φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε τα καρτέλ των υπόδικων μαφιόζων να δαγκώνουν ο ένας το άλλον.


Προ ολίγων ημερών το Ελληνικό χρηματιστήριο διοργάνωσε εκδήλωση στην Νέα Υόρκη παρουσία του υπουργού ανάπτυξης κυρίου Σταθάκη όπου παρουσιαστήκανε οι προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας. 

Μια εκ των εταιρειών που ακολούθησε την κουστωδία του αριστερού υπουργού των funds ήταν και η εθνική πανγαία μια εταιρεία που στήθηκε από το μηδέν με κτήρια της Εθνικής τράπεζας που σε μια νύχτα η κυβέρνηση Σαμαρά την έδωσε 14 ακίνητα του Ελληνικού δημοσίου και ο ιδιοκτήτης της Αμερικανός διαχειριστής κεφαλαίων έχει διεθνή ένταλμα σύλληψης για απάτες στην Νέα Γουϊνέα. Ο διευθύνων σύμβουλος της εν λόγω εταιρείας είναι ο πρώην εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κύριος πρωτόπαππας.

Στην παρουσίαση που έγινε της εν λόγω εταιρείας προς αμερικανούς διαχειριστές κεφαλαίων ήταν και τα οικονομικά μεγέθη της αλλά και οι μεγάλοι πελάτες της όπως αυτού της carrefour μαρινόπουλος. Προφανώς οι κύριοι της Εθνικής πανγαίας δεν πήρανε χαμπάρι πως η εν λόγω εταιρεία μπήκε στο άρθρο 99 και ετοιμάζεται να βαρέσει κανόνι και προς αυτούς. 

Να υποθέσουμε πως οι αμερικανοί επενδυτές δεν θα διαβάζουν Ελληνικό τύπο για να μάθουν πως το κανόνι της εν λόγω αλυσίδας τροφίμων θα επηρεάσει τα οικονομικά στοιχεία της Εθνικής Πανγαίας και πως θα επενδύσουν στην Ελλάδα των κολομβιανών καρτέλ και μαφιόζων μιζαδόρων πολιτικών.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από την παρουσίαση που έκανε η εν λόγω εταιρεία προς τους Αμερικανούς






Δημοσιευτηκε από panos leliatsos

Δημοσίευση σχολίου