Ενας νέος αριστερός νταβατζής εμφανίζεται στο τηλεοπτικό βάρθρο μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. 

ΣΚΑΙ, Καλογρίτσας, ΑΝΤ1 και Μαρινάκης είναι αυτοί που πήραν τις τηλεοπτικές άδειες με την ομάδα του ΣΚΑΙ να είναι μακράν ποιό αποτελεσματική, καθώς κυριάρχησε στον στρατηγικό σχεδιασμό και οι άνθρωποί της κατάφεραν να πάρουν την  πρώτη άδεια με το χαμηλότερο τίμημα.

Ο ΣΚΑΙ με τίμημα 43εκ. πήρε την πρώτη άδεια τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 πλήρωσε 76εκ., ο Μαρινάκης 74εκ. και Καλογρίτσας 53εκ. 

Στην παρούσα φάση φαίνεται ότι ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος κερδισμένος καθώς κατάφερε να βάλει μαύρο στο MEGA με το οποίο είχε προεκλογικούς λογαριασμούς. Ταυτόχρονα εκτός παιχνιδιού μένει ο Βαρδινογιάννης και ο Κοντομηνάς καθώς οι τηλεοπτικοί σταθμοί STAR και ALPHA αποκλείστικαν. 

Η δημοπρασία εκτός από άδειες δίνει και νέους ανέργους οι οποίοι θα βρεθούν στο δρόμο όπως ακριβώς βρέθηκαν στο δρόμο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. 

Ο Σαμαράς τότε, ο Τσίπρας τώρα κατάφεραν να έχουν σύμμαχο το μαύρο και τους μέν ανέργους του Σαμαρά τους πλήρωσε ο Ελληνικός λαός και επανήλθαν στη δουλειά τους, όμως τους ανέργους του Τσίπρα δεν θα τους πληρώσει κανείς και θα προστεθούν στο άπατο βαρέλι της Ελληνικής ανεργίας. 
     

Δημοσίευση σχολίου