Παρέμβαση της πολιτείας, σε περίπτωση που η Digea δεν ρίξει «μαύρο» στα κανάλια που δεν πήραν άδεια εντός 90 ημερών, προανήγγειλε ο Χρήστος Σπίρτζης.
Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μιλώντας στην ΕΡΤ και απαντώντας σε ερώτηση τι θα γίνει με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, με την δημοσιογράφο να του υπενθυμίζει τα λεγόμενα της κυρίας Γεροβασίλη ότι για όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια η Digea θα κόψει το σήμα εντός 90 ημερών, είπε: «Η Digea, όλοι, είτε είναι εταιρείες, είτε πρόσωπα, είτε υπουργοί,  θα πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο που υπάρχει αλλιώς τα συντεταγμένα όργανα θα αναλάβουν εκείνα τις δικές τους ενέργειες». 
Οσον αφορά στα περιφερειακά κανάλια ο κ. Σπίρτης είπε ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν έως ότου γίνει ο διαγωνισμός για τις περιφερειακές άδειες. 
Φτάνοντας στο απόγειο της γελοιότητας, υποστήριξε ότι δεν θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι στο χώρο των καναλιών γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες καναλιών θα απορροφήσουν το προσωπικό, καθώς ο νόμος προβλέπει ελάχιστο αριθμό εργαζόμενων για κάθε σταθμό.
«Το συνολικό τίμημα που θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο έχει περάσει κάθε προσδοκία» τόνισε ο κ. Σπίρτζης, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «ούτε εμείς δεν περιμέναμε ότι το τίμημα θα φτάσει σε τέτοιο ποσό».  Σε ανάλογες δηλώσεις προέβει και το άλλο σούργελο της αριστερης κυβέρνησης Τσίπρα η καπετάνισα Γεροβασίλη.


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου