Το ισχυρό όπλο των Τσίπρα-Καμμένου είναι ο Σόπμπλε, έτσι οτιδήποτε τους αντιπολιτεύεται το κάνουν σύμμαχο του πλέον μισητού προσώπου για τους Έλληνες.
«Αντισόιμπλε» λοιπόν είναι η Τσίπριος πολιτική και με αυτήν ελπίζει να πετύχει την ισοπέδωση οποιουδήποτε στέκεται απέναντί του.
Είναι όμως έτσι;  Υπάρχει πραγματικά κάτι που στέκεται απέναντί στον Σόιμπλε, η στην πραγματικότητα είναι όλα στημένα έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί ο Τσίπρας τον μπαμπούλα Σόιμπλε ώστε να προωθεί ακριβώς αυτά που θέλει ο Σόιμπλε.

Τα γεγονότα δείχνουν αυτό ακριβώς, δείχνουν δηλαδή ότι η εντολή που έχει το φασιστοειδές μόρφωμα των Τσίπρα-Καμμένου, είναι να δείχνει τον κακό Σόιμπλε ως υπεύθυνο όλων των δεινών του λαού, τον οποίο ο Ρομπέν Τσίπρας και ο σερ Καμμένος πολεμάνε μετά μανίας.

Το παιχνίδι είναι καλά στημένο και το δούλεμα θα συνεχίζεται γιατί είναι όλοι στο κόλπο. 
Σε λίγες μέρες θα προβάλει κάτι που επίσης θα θέλει να μας σώσει.
Φλωρίδης, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης με τον ...νέο πολιτικό λόγο που θα λέει ότι «Στον Σόιμπλε πήγαμε για να μας δώσει λεφτά, για να μπορέσουμε να μην τρώμε χαλίκια και χορτάρια», ελπίζουν να δημιουργήσουν τον «αντιστίπρα» αντίποδα, καθώς φαίνεται ότι τα άλλα πολιτικά μιάσματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου εξασθενούν.
Το νέο κεντροαριστερό δημιούργημα θα είναι ένα ανάλογο μόρφωμα του «μαζί τα φάγαμε» και θα δώσει την δυνατότητα στον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει το τέρας Σόιμπλε, ευελπιστώντας ότι  με νέες ,φιλικές πρός το ραιχ, δυνάμεις στο πολιτικό κάδρο θα μπορεί η "αντισοιπλε" πολιτική να προωθεί χωρίς αντιδράσεις τις προσταγές του γερμανικού εθνικιστικού κεφαλαίου, κύριος εκφραστής των οποίων είναι ο Σόιμπλε.
Μορφώσε το κεφάλι του λαού για να μην αναγκαστητε να το κόψετε έλεγε ο Ηράκλητος πράγμα που δυστυχώς δεν το πετύχαμε αν και έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια από τότε.

Ανδρέας Κεσίδης.




Δημοσίευση σχολίου