'Πτώχευσε η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Γερμανίας'.H Rickmers, Ειχε εκδωσει Ομολογα με επιτόκιο 8.87%, οσο περιπου εδινε η Λημαν πριν χτυπησει την κανονια.


1. Aποτελει είδηση διότι πτωχευσε Γερμανικη ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ εταιρία. Αρα ειναι η μεγαλύτερη απόδειξη οτι υπάρχουν ακόμη Γερμανικές ναυτιλιακες εταιρίες! 

 2. Αποτελεί ειδηση διότι πτώχευσε ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρία, ενω, ως γνωστον, οι Γερμανικες εταιρίες δεν πτωχευουν ποτέ, διότι:


Α. ειναι αδιαφθορες, 
Β. ειναι ανίκητες
Γ. δουλευουν με συστημα,
Δ. δεν εργαζονται σε αυτες 'τεμπέληδες' οπως στις Ελληνικες, ιταλικες κλπ εταιρίες !

Να περιμένουμε 3ήμερο πένθος σε ολη την Ευρώπη και απαγόρευση δημοσιεύσεων που θίγουν την...μακαρίτισσα εταιρία! 

Σεβασμός στους νεκρούς!


Καμαώστε τους Γερμανούς που έχουν σπουδές και νοοτροπία Σοιμπλε και ήταν καμάρια της εταιρίας. Αυτοί οι γερμανομαλάκες λοιπόν έχουν πάντα ίδιες φάτσες.

Dr Ignace Van Meenen

Διευθύνων Σύμβουλος Rickmers Holding AG




Dr Ignace Van Meenen υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Rickmers Holding AG από την 1η Μαΐου 2014. Γεννήθηκε στο Βέλγιο, είναι επίσης μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Rickmers Maritime στη Σιγκαπούρη. Μετά τις σπουδές του νόμου στη Γάνδη και Osnabrück, πολύγλωσσο. Ο Δρ Van Meenen ξεκίνησε την καριέρα του από την Deutsche Bank AG, όπου κατείχε διάφορες θέσεις στην Οικονομική Διεύθυνση της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Αργότερα, ο ίδιος κατέχει ηγετική διοικητικές θέσεις ως Οικονομικός Διευθυντής και CFO στην ηγετική εξόρυξης και χημικά ομάδα RAG AG, η διεθνής εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης RTL Group SA και η ομάδα ακινήτων DIC. Τον Οκτώβριο του 2011 εντάχθηκε αρχικά την Ομάδα Rickmers ως Οικονομικός Διευθυντής. Σύντομα επεκτάθηκε ευθύνες του για να συμπεριλάβει το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, πριν να γίνει διευθύνων σύμβουλος.


Dr Mark-Ken Erdmann

CFO Rickmers Holding AG

Εκτελεστικό συμβούλιο


Καθ Dr Mark-Ken Erdmann, που γεννήθηκε στο Τόκιο και μεγάλωσε στην Ασία και την Ευρώπη, είναι Οικονομικός Διευθυντής της Rickmers Holding AG. Προηγουμένως κατείχε πολλές διευθυντικές θέσεις στην Οικονομική Διεύθυνση του παγκόσμιου ομίλου μέσων ενημέρωσης Bertelsmann, τελευταίως υπάγεται απευθείας στον CFO / Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Bertelsmann Dr Thomas 
Rabe. Μετά την αποφοίτησή του στα οικονομικά άρχισε την καριέρα του από την Ernst & Young AG. Μετά εκτελεστικό παραμονές της εκπαίδευσης στο INSEAD και το Harvard Business School, έχει επισκέπτης λέκτορας για το πρόγραμμα MBA στο HHL Leipzig Graduate School of Management από το 2007. Είναι επίσης μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Just Software AG, Αμβούργο, τη συμβουλευτική Διοικητικό Valensina GmbH και Executive Partner της Erdmann & Shirasawa Οικογένεια Real Estate GmbH & Co. KG.


Frank Bunte

Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής & CRO Rickmers Holding AG

Επέκταση Διοικητικό συμβούλιο


Frank Bunte ήταν το Εταιρίας Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων από τον Ιούλιο του 2014. Προηγουμένως ήταν υπεύθυνος για την Διεύθυνση του Ομίλου Corporate Finance του Ομίλου Rickmers η οποία περιλαμβάνει τα Treasury & Risk και Κεφαλαιαγορών τμήματα. Μετά την εκπαίδευσή του σε τραπεζικό ίδρυμα με τον προκάτοχό HSH Nordbank AG, η Hamburgische Landesbank, αποφοίτησε το 1994 από την Ακαδημία Επιχειρήσεων Ταμιευτήριο, το οποίο παρακολούθησε παράλληλα με τα επαγγελματικά του καθήκοντα. Πριν την ένταξή του στην ομάδα διαχείρισης σε επίπεδο Ομίλου Rickmers το 2010 κατείχε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην HSH Nordbank AG, εσχάτως υπεύθυνο για το σύνολο της γερμανικής ναυτιλιακής αγοράς.

Μπορείτε να δείτε πως καμαρώνουν οι πτωχευμένες Γερμανικές εταιρείες εδώ.




Δημοσίευση σχολίου