Αυτό ισχύει για τους δημόσιους άνδρες που υπηρέτησαν υψηλά αξιώματα της πολιτείας κύριε π. Υπουργέ της εθνικής άμυνας. Η συνείδηση του λαού είναι που αθωώνει ή καταδικάζει πολιτικά τις πράξεις των αρχόντων της πολιτείας και αν επιμένετε για την αθωότητά σας απευθυνθείτε πρώτα στον λαό και μετά στις αίθουσες μαγειρέματος των δικαστηρίων, που ο ίδιος επικαλεσθήκατε.
Ξετυλίξτε το κουβάρι της αλήθειας με ονόματα, πράξεις, παραλήψεις, παρεμβάσεις και αρπαχτές '' τα πάντα όλα '' για τη διαπλεκόμενη περίοδο του εκσυγχρονισμού χωρίς φόβο και πάθος στην κρίση του λαού εάν επιζητείτε την πολιτική σας αθώωση από αυτόν και αυτός θα σας κρίνει, ειδάλλως να φαντάζεσθε τον εαυτό σας κατηγορούμενο εσαεί ενώπιον του δικαστηρίου του χρόνου με όσα εφετεία και να σας αθωώσουν. 
Θα ήταν η μεγαλύτερη προσφορά στην πολύπαθη κοινωνία εν τω δράματι της προσωπικής σας περιπέτειας κ Υπουργέ η υπέρβαση του εγώ χάριν των πολιτών και της κοινωνίας.
Τα Δικαστήρια, οι συμβιβασμοί και οι συμφωνίες που μας έχει διδάξει η πολιτική ιστορία, είναι η αναβίωση της διαπλοκής του εκσυγχρονισμού στην άφεση των αμαρτιών από την κυβέρνηση της "Αριστεράς" στην δήλωση σας του τί θα ψηφίσω ! !
Ασλανίδης Ματθαίος. 

Δημοσίευση σχολίου