Είναι να απορεί κανείς με τις ευκαιριακού τύπου αντιδράσεις της πάλαι ποτέ "αριστεράς" η οποία καθημερινά αποδεικνύει ότι σε τίποτε δεν διαφέρει από την "επάρατη" και μάλιστα σε πλείστες των περιπτώσεων, την έχει ξεπεράσει κατά πολύ, καθώς από όλους είναι πλέον παραδεκτό ότι εφαρμόζει με μεγαλύτερη επιτυχία και πολύ μικρότερο κόστος την πολιτική της.

Μετά τον πόλεμο της μιας ώρας με τη φωτιά οι καταγεγραμμένες απώλειες ανθρώπινων ζωών ξεπερνούν  αυτές του Β παγκοσμίου πολέμου το δε νέο σχέδιο Μάρσαλ που υιοθέτησε η αριστερά μας σε τίποτε δεν διαφέρει από το φαγοπότι που στήθηκε από τους τότε κακούς δεξιούς.

Το διαφορετικό είναι ότι τότε οι καλοί ήταν οι ταγματασφαλίτες και οι κακοί ήταν οι συμμορίτες κομουνιστές ενώ σήμερα τέτοια δεν υπάρχουν αλλά καλοί είναι οι δικοί μας και κακοί είναι οι απέναντι. 

Το κοινό είναι ότι και τότε όπως και τώρα, επόπτες διαχειριστές και "καρπωτές" της μεγάλης πίτας παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι, με τις ευλογίες των ίδιων παπάδων.

Με διαδικασίες του ποδαριού και απευθείας ανάθεση στα δικά μας παιδιά, αρχίζει η κατεδάφιση αυτών που κατά τους Τσίπρα - Καμμένο ήταν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας.

Κατεδαφίζουν λοιπόν τους ενόχους της φωτιάς μήνα Αύγουστο και σε λίγο καιρό θα τους πνίξουν οι πλημμύρες!!!

Τα πάντα για την εικόνα και τίποτε για την ουσία γιατί το θέσεις στο χέρι τους πραγματικούς ενόχους θέλει αρετή και τόλμη, χαρίσματα που πολλάκις αποδείχθηκε ότι δεν διαθέτουν τα πολιτικά μας δουλικά.

Γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, είναι η μόνη απάντηση στους νόμους "καραγκιοζλίκια"  γιατί αυτά απέχουν έτη φωτός από την αλήθεια.

Η αλήθεια λοιπόν λέει ότι κάποτε υπήρχε ένας νόμος που ψηφίστηκε επι Ανδρέα Παπανδρέου που απαγόρευε την με κάθε τρόπο παρεμπόδιση του κάθε πολίτη, να έχει πρόσβαση στις ακτές.

Λέει επίσης ότι αντί για αποκαταστάσεις των δικτύων θα πρέπει να ξεκινήσει η υπογείωση τους γιατί σε πολλές περιπτώσεις τα εναέρια δίκτυα είναι "εμπρηστές".  Υποχρεώστε λοιπόν όλους αυτούς στους οποίους χαρίσατε την ΔΕΗ να καταβάλουν μέρος του μόσχου του σιτευτού ώστε να ξεκινήσει υπογείωση των δικτύων τουλάχιστον μέσα σε οικισμούς που βρίσκονται σε επικίνδυνες ζώνες για φωτιά. Αν κοιτάξει κανείς τους στύλους της ΔΕΗ, θα διαπιστώσει ...δια γυμνού οφθαλμού ότι αποτελούν αξιοθέατο καθώς η κλίση τους ξεπέρασε κατά πολύ αυτήν του πύργου της Πίζας.

Υποχρεώστε τους καταπατητές τεραστίων εκτάσεων - φιλέτων, αν δεν θέλετε να τους "κακοκαρδίσετε", να ξεκινήσουν έργα εσωτερικής οδοποιίας για να υπάρχει πρόσβαση και πυροσβεστικών οχημάτων αλλά και να δοθούν διέξοδοι φυγής ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα στο μέλλον.

Έχει πολλά να κάνετε αλλά το ερώτημα είναι αν μπορείτε.

Σύντροφοί μου ανίκανοι και άχρηστοι, αφήστε τις κατεδαφίσεις και τους νόμους για τις φωτιές, γιατί για φέτος αυτά που θέλατε να καούν, κάηκαν. Ετοιμάστε κάτι για τις πλημμύρες που έρχονται και για τις φωτιές θα ασχοληθείτε του χρόνου.

ΥΓ. Να με θυμηθείτε ότι για φέτος οι φωτιές τελείωσαν και ο νοών νοείτω. 

Ανδρέας Κεσίδης





   

Δημοσίευση σχολίου