......η ιλιγγιώδης πτώση των τραπεζικών μετοχων ''πουλάμε γιατί έτσι σωζόμαστε'' είναι το ίδιο με τια κρυφές επιταχυνθεισες πωλησεις μετοχων Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου επι Κωστακη Καραμανλή που ηταν το συνθημα για την επερχομενη καταρα του ''λεφτα υπάρχουνε'' όπως και η βροχη πωλησεων προσωπικων μετοχών που εκανε ο Γεωργιος ο Α' κι ο Τρικουπης ειπε ''κυριοι επτωχευσαμε''. 

Τα CDS ειναι στα υψη, ''τα λεφτα αλλαξανε χερια'' ερχεται ανακεφαλαιοποιηση και τα ταμεια θα τα ρουφηξουν και το μεδουλι - εδω παλια πληρωναν φυλακτρα στις τραπεζες, τωρα που δεν πληρωνουν[sic;] δεν ξερω ποια τυχη τα περιμενει. 

Αυτο ειναι ''μια νεα χρεοκοπια μεσα στην χρεοκοπία'' και πρεπει να αναζητηθει στην πολιτικη παραλυσια που δερνει την Ελλαδα απ' τ' αποδυτηρια, τα Βαλκάνια και τις τουρκικες αγορες, μπορει ακομα και την ανυψωση των επιτοκιων στην Ρωσια σε συναρτηση με ο,τι υπερφιαλο κουβαλαει ακομα η αμερικανικη νοοτροπια με το γονιδιωμα Φρηντμαν. 

Οι κρισεις αυτες ειναι προκατασκευασμενες, και οδηγημενες εκει που θελουν σ' ενα νεο ''γιουρια στα κουλουρια''. Το θεμα ειναι οτι δεν υφισταται πλεον τιποτε - δεν με πειραζει που κυκλοφορουν ολοι αυτοι καλα κανουν, με πειραζει που μιλανε σε μια διαρκη ακουστικη μολυνση και μια ξυλινη γλωσσα ντροπιαζοντας οσα δεντρα εμειναν - εκεινα που ειχε αγκαλιασει πριν πεθανει ο Ζοζε Σαραμαγκου


Δημοσίευση σχολίου