οι διαφωνοYντες με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτeς του κυρiου Τσiπρα...



Ανασχηματισμός της χαράς μπορεί να θεωρηθεί ο καλοκαιρινός ανασχηματισμός του Αλέξη Τσίπρα με τα σενάρια για εκλογές να φουντώνουν και αύριο στις 10+30 η ορκωμοσία.

Ο Τσίπρας, ταυτισμένος πλέον με τις λογικές του "μνημονιολόγου" Γεωργιάδη δίνει γη και ύδωρ για να ψηφίσει τα πάντα και μετά να πάει εκλογές.

Πλέον στο ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργεί κανένα από τα θεσμοθετημένα όργανα και το κόμμα μετατρέπεται σε ανθρωποκεντρικό με αρχηγό τον Τσίπρα.

Η μόνη λογική εξήγηση για όσα κάνει ο Τσίπρας είναι να έχει δεσμεύσεις απέναντι σε ισχυρότατα κέντρα, στοές η οτιδήποτε άλλο γιατί διαφορετικά δεν μπορούν να ερμηνευτούν οι κινήσεις του.

Από πλευράς στρατηγικών κινήσεων οι διαφωνούντες με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές του κυρίου Τσίπρα, πιέζουν την πρόεδρο της βουλής να παραιτηθεί με την πρόεδρο, ορθότατα, να μην υποχωρεί.


Πρέπει να πιεστεί ο κύριος Τσίπρας ώστε να λειτουργήσουν τα όργανα γιατί μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές έχοντας με το μέρος του τους διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενώ θα αποκλείσει τους μη διαφωνούντες με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 nein news

Δημοσίευση σχολίου