...ο Τατούλης "τα παίρνει" 


Η διαστρέβλωση ειδήσεων και η παραπληροφόρηση είναι κλασικά γνωρίσματα ενός πραξικοπήματος, στρατιωτικού ή πολιτικού, όπως αυτό που βιώνει η χώρα εδώ και μερικές ημέρες: Βγήκε χθες ο υπουργός Π. Λαφαζάνης, αποκήρυξε το κοινό νόμισμα και διακήρυξε την πίστη του σε ένα εθνικό νόμισμα, τονίζοντας ότι υπήρχαν 22 δισ. στην Τράπεζα της Ελλάδος για να υποστηριχθεί η έκδοσή του.
Θεμιτό πολιτικά, είτε συμφωνεί κανείς μαζί του, είτε διαφωνεί...
Αμέσως πετάχτηκαν τα χαλκεία της παραπληροφόρησης που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη τράπεζα κι έναν εφοπλιστικό όμιλο και είπαν ότι "Θα άρπαζε τα αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδος με επίθεση στο νομισματοκοπείο" και οι πλέον καραγκιόζηδες έγραψαν ότι "Θα συλλάμβανε και τον Γ.Στουρνάρα"!
Πιο ψεύτες, δεν γίνεται. Πεθαίνεις από μ...κία!
Και σιγά την προσωπικότητα, τον Γιαννάκη, το παραπαίδι του Σημίτη που θα στείλουν και αστυνομία για να τον συλλάβουν. Τόσο αυτός, όσοι και οι όμοιοί του, μετά την Κυριακή του δημοψηφίσματος, απλά δεν υπάρχουν
Βγήκε κι εκείνος ο τραγικός ο Π.Τατούλης και ζήτησε την επέμβαση του εισαγγελέα για να ερευνήσει τα δημοσιεύματα, χωρίς να υπάρχει καν ένδειξη αδικήματος.
Δηλαδή εμείς αν γράψουμε ότι ο Τατούλης "τα παίρνει" θα πρέπει να βγει ο Λαφαζάνης καινα ζητήσει εισαγγελική έρευνα; Λέμε, τώρα...

 defencenet.gr

Δημοσίευση σχολίου