ΥπόθεσηΣτο Βερολίνο ένας διεφθαρμένος δικαστής είναι ερωτευμένος με μια παντρεμένη γυναίκα που μένει στην Αθήνα στην οδό Κουμουνδούρου και θέλει να την βάλει στο κρεβάτι.


Το ότι είναι παντρεμένη δεν τον σταματά και προσπαθεί να την κατακτήσει με όλα τα μέσα φτάνοντας σε σημείο να πάει φυλακή τον άντρα της γιατί έτσι πίστευε ότι μόνη και απροστάτευτη με ένα παιδί θα έπεφτε στην αγκαλιά του.

Όμως ο δικαστής δεν τα είχε υπολογίσει σωστά και μένει έκπληκτος όταν η γυναίκα αποφασίζει να πέσει στην αγκαλιά του φέρνοντας στο κρεβάτι το παιδί της αλλά και τον φυλακισμένο άνδρα της.     



Το προεκλογικά πολυδιαφημισμένο κούρεμα χρέους που ευαγγελίζονταν ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αφού πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ Πασοκοποιείται και η λογική του ΠΑΣΟΚ πάντα ήταν να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα πράγματα.

Έτσι μετά τις αυξήσεις ΦΠΑ στα νησιά, τις μειώσεις συντάξεων. την κατάσργηση του ΕΚΑΣ, τις κατασχέσεις και όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν πρωθυπουργοί τύπου Τσίπρα, ότι δεν θα γίνουν τώρα έρχεται η σειρά ακόμα ενός ΟΧΙ να γίνει ΝΑΙ.

Το ΔΝΤ αλλάζει πλέον την πολιτική του και από ανάγκη κουρέματος του Ελληνικού χρέους προκειμένου το χρέος να καταστεί βιώσιμο μιλάει για ανάγκη δυνατότητας εξυπηρέτησης του χρέους και σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας "ΑΓΟΡΑ" το νέο σχέδιο που θα προταθεί στον Τσίπρα θα τα έχει όλα, δηλαδή θα έχει …το τυρί στη φάκα κατά τον γνωστό τρόπο με τον οποίο πάντα μα πάντα οι δανειστές αλυσοδένουν τη χώρα.



Η πρόταση των δανειστών θα προτείνει επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής δίνοντας περίοδο χάριτος 30 χρόνια, αλλά μετά την περίοδο χάριτος θα πρέπει η Ελλάδα να καταβάλει το 15% του ΑΕΠ, στους δανειστές, για την εξόφληση του χρέους.
Αυτό απλά σημαίνει ότι η χώρα θα παραμένει υπό κατοχή και ποτέ δεν θα μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι θα συνεχίζεται και αυτό καθιστά αναγκαία την εξεύρεση λύσης σύμφωνα με την ξεκάθαρη πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου που τόσο πολύ λοιδορήθηκε από τα κοράκια της διαπλοκής και τόσο ανεύθυνα αντιμετωπίστηκε στην κάλπη από όλους μας.

   

Δημοσίευση σχολίου