Δημοσκόποι και δημοσκοπήσεις αναλαμβάνουν να σύρουν το χορό λίγες μέρες πριν βρεθούμε στις κάλπες με σκοπό όχι να υπηρετήσουν την επιστήμη της στατιστικής όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας (εδώ) αλλά να υπηρετήσουν την επιστήμη της διαπλοκής.
Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα προσπαθήσουν να βάλουν στο περιθώριο αυτούς που βλάπτουν τους ναταβατζήδες του "μπαϊραχτάρη" όπως έκαναν τόσες και τόσες άλλες φορές, αδιαφορώντας αν αυτογελοιοποιούνται, αδιαφορώντας για τον επαγγελματισμό και υποβαθμίζοντας το ρόλο τους και την ίδια την επιστήμη.


Το πρόσφατο παράδειγμα του δημοψηφίσματος φαίνεται ότι δεν τους έβαλε μυαλό, αντίθετα κατά πως δείχνουν τα πράγματα έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.
Εκεί όμως που γίνεται το πραγματικό μακελειό είναι στα διάφορα site όπου οι κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων αλλά και οι κρυφότατες δημοσκοπήσεις πρεσβειών μιλάνε σε αυτούς και μόνο σε αυτούς τους "έγκυρους" οι οποίοι αναλαμβάνουν να κοινοποιήσουν την βλακεία στο ευρύ κοινό.
Μία ματιά μόνο στο πρόσφατο παρελθόν δείχνει την μεθόδευση και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τους ντελάληδες της ηλιθιότητας.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ έλεγε ο ντελάλης σε μία εκλογική αναμέτρηση και έδινε ...τον άσσο που είχε στο μανίκι.
ΣΥΡΙΖΑ 27,5 %, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20%, Ν.Δ 18%, ΑΝΕΛ 8,5%,ΚΚΕ 7,5 % και ΠΑΣΟΚ 3,5 %
Αυτά ήταν ...τα αποτελέσματα της Αγγλικής πρεσβείας τότε και αυτό το πράγμα εξακολουθεί και υπάρχει και θα υπάρχει για όσο διάστημα δεν εξαντλείται η ανοχή μας.
Ανάλογα είναι τα φαινόμενα και σε αυτές τις εκλογές και ανάλογη βλακεία θα επιχειρήσουμε και εμείς να κάνουμε δίνοντάς σας τα αποτελέσματα της δικής μας δημοσκόπησης μία βδομάδα ακριβώς πριν την κάλπη.







         

Δημοσίευση σχολίου