Ερευνητική ομάδα στο Ισλαμικό Κράτος φέρεται να έχει δημιουργήσει και πλέον χρησιμοποιούνται δηλητηριώδεις ουσίες στις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.


 Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, επιβεβαιώνει την πληροφορία και λέει ότι ο ISIS έχει τώρα την επιστημονική τεκμηρίωση που απαιτείται για την παραγωγή χημικών όπλων.
Ενώ ανώνυμες πηγές που επικαλείται το BBC, λένε ότι ανώτερος υπάλληλος των ΗΠΑ, πιστεύει Ισλαμικό Κράτος (πρώην ISIS / ISIL) έχει δημιουργήσει μια ομάδα για να παράγουν τοξικές χημικές ουσίες, όπως η (παράγοντας μουστάρδα, διχλωροαιθύλιο σουλφίδιο, πράκτορα κυψέλη HD) μουστάρδα και το φυσικό αέριο χλώριο.
Από τις παραπάνω πληροφορίες είναι φανερό ότι το τέρας που δημιούργησαν οι μεγάλες πολυεθνικές σήμερα εξαπλώνεται και με αυτό πλέον τρομοκρατούν τον πλανήτη.

Αυτός ο πόλεμος δεν είναι ούτε θρησκευτικός, ούτε εθνικός. Είναι ένας πόλεμος συμφερόντων που δυστυχώς αν τους ξεφύγει θα επαναφέρει στην επικαιρότητα τον Αϊνστάιν που έλεγε "Δεν ξέρω πως θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, ο 4ος όμως σίγουρα θα γίνει με ρόπαλα και πέτρες".

Δημοσίευση σχολίου