Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο πρόεδρος Πούτιν και η Ρωσία είναι από τις λίγες ελεύθερες χώρες που αντιστέκονται στον πραγματικό ηγεμόνα του πλανήτη, που είναι οι τοκογλύφοι και ο τρόπος που έστησαν το παγκόσμιο σύστημα για να εκμεταλλεύονται τους λαούς.



Οι Ηνωμένες πολιτείες είναι όχι μόνο υπόδουλη χώρα, αλλά είναι η χώρα την στρατιωτική ισχύ της οποίας χρησιμοποιούν, οι τοκογλύφοι, για ίδιο όφελος.

Ο πρόεδρος Ομπάμα καθώς και όλο το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι πλήρως εξαρτώμενο από τους αργυραμοιβούς και αυτή την στιγμή ,χορεύοντας με τους λύκος, επιβάλουν την θέληση μιας αρρωστημένης κάστας υπανθρώπων στον λαό των ΗΠΑ και ολόκληρου του πλανήτη.

Η ιστορία των ΗΠΑ είναι αρκετή για να δείξει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιος είναι ο ηγεμόνας. Πέντε προέδρους έχει δολοφονήσει το σύστημα προκειμένου να επιβάλει την κυριαρχία του, και δυστυχώς από την εποχή του θανάτου του τελευταίου προέδρου των ΗΠΑ, του προέδρου Κένεντι, όλοι οι άλλοι είναι δούλοι μιας μικρής κάστας τεράτων.


Οι Αμερικανοί οφείλουν να ανατρέξουν στο παρελθόν ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ιστορίας τους και ας αφουγκραστούν τους προέδρους τους και θα καταλάβουν αυτοί και ολόκληρος ο πλανήτης, ποιοι και γιατί εξαθλιώνουν τον άνθρωπο και σπέρνουν το θάνατο στον πλανήτη, τον οποίο βλέπουν σαν κτήμα τους.

Σήμερα ένας άνθρωπος και ένας λαός αντιστέκεται στην παγκόσμια τυραννία και είναι ο Πούτιν και ο Ρώσικος λαός. Η προαναφερθείσα θέση δεν είναι υπερβολή και καθόλου μεροληπτική, αλλά η αλήθεια που απορρέει από την ιστορία και το σημερινό γίγνεσθαι.

Η στήριξη που παρέχουν, οι Ρώσοι, στον χασάπη της Συρίας είναι επιβεβλημένη, γιατί ανάλογο προηγούμενο - Ιράκ, Λιβύη - έδειξε ότι ο δυτικός τρόπος επιβολής της "δημοκρατίας" καμία σχέση δεν έχει με την δημοκρατία, αλλά αντίθετα ετοιμάζει την ανθρωπότητα για την χειρότερη μορφή πολέμου που είναι ο θρησκευτικός πόλεμος.


Υπό τις παρούσες συνθήκες με την παγκόσμια οικονομία να έχει οδηγηθεί στα πρόθυρα κατάρρευσης ο τρόπος που αντιστέκεται η Ρωσία στην "νέα τάξη πραγμάτων" πρέπει να αποτελεί αντικείμενο μελέτης για την Ελλάδα, που αναζητά μία βιώσιμη λύση, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το λαό της και ότι απέμεινε από την εθνική της κυριαρχία.


 Εάν είναι δυστύχημα η ευτύχημα το ότι στην χώρα υπάρχει μία κυβέρνηση που αυτοαποκαλείται αριστερή, θα το δείξει ο χρόνος. 
γράφει ο Ανδρέας Κεσίδης.   

Δημοσίευση σχολίου