Ο Σάλλας σκέφτεται τους βιοπαλαιστές, θα μπορούσε να ήταν το συμπέρασμα από τις δηλώσεις Σάλλα, ότι τάσσεται κατά των πλειστηριασμών,  αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.


Και αυτό γιατί παρά του ότι "τάχτηκε" κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, εντούτοις αυτό δεν έγινε γιατί σκέφτεται τον λαό, όπως ο ίδιος δηλώνει, αλλά γιατί το σχέδιο κλοπής των εμπράγματων αξιών είναι σε εξέλιξη, ποιο απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα.
Και δεν ήρθε η ώρα, γιατί στην χώρα αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά κτίσματα που είναι αυθαίρετα και οι Τράπεζες σε καμία περίπτωση δεν τα θέλουν  γιατί το κόστος νομιμοποίησής τους δεν συμφέρει.
Έτσι σε πρώτη φάση η κυβέρνηση έκανε τον νόμο 4178 για να μπορέσει ο Έλληνας να νομιμοποιήσει τις αυθαιρεσίες, να επιβαρυνθεί και να πληρώσει το κόστος των νομιμοποιήσεων και όταν θα είναι όλα "καθαρά" τότε ο δρόμος για τον τραπεζίτη θα είναι στρωμένος.
Ένας άλλος λόγος που οι τράπεζες δεν επιθυμούν να κατασχέσουν τα ακίνητα των ανθρώπων, είναι γιατί στην παρούσα φάση το κράτος επιτίθεται στα ακίνητα.


Ο λόγος που το κράτος επιτίθεται στα ακίνητα δεν είναι καθόλου διαφορετικός από τον λόγο που είχε ο Σουλτάνος όταν έβαζε χαράτσι στα ακίνητα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας για να τους  αναγκάσει να παρατήσουν τα σπίτια τους και να φύγουν.
Ήθελε με αυτό τον τρόπο να απαξιωθεί η αξία των ακινήτων και να γίνει ασύμφορη η διατήρηση της ιδιοκτησίας.
Η απαξίωση των ακινήτων μέσω της φορολογίας θα συνεχιστεί μέχρις ότου αναγκαστεί ο κόσμος να πει "ΠΑΡΤΕ ΤΑ"
Όταν η αξία των ακινήτων γίνει "φιλοδώρημα" τότε θα προχωρήσει η μεγάλη κλοπή.
Οι τράπεζες θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις, η αξία θα είναι γελοία και θα περιέλθουν όλα στα χέρια των τραπεζών, ενώ αυτός που χάνει το σπίτι του θα συνεχίσει να χρωστάει.


Σε εκείνη την φάση, όταν δηλαδή οι περιουσίες των πολλών περιέλθουν στα χέρια λίγων, θα έρθει το κράτος και θα μειώσει η και θα εξαφανίσει τους φόρους.
Το υποκριτικό θα είναι ότι οι κυβερνώντες θα λένε ότι το κάνουν για να ελαφρύνουν από βάρη το λαό, τι στιγμή που ο λαός θα έχει χάσει τα πάντα.
Αυτό είναι το σχέδιο και οι μούφες περί αισθήματος κοινωνικής ευθύνης του Σάλλα είναι "το πουλάκι τσίου"


Δημοσίευση σχολίου