«Αν ο κ. Τσίπρας δεν έχει πλειοψηφία κυβερνητική και χρειάζεται μια άλλη πλειοψηφία τότε η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξη που έδωσε στον Ηλία Κανέλλη στον FM9,84.
Είναι ίσως από τις λίγες φορές που ο Β. Βενιζέλος έχει δίκιο γιατί ο Τσίπρας ως αντιπολίτευση είπε πολλά και τώρα δικαιολογημένα τον παίζουν όπως η Γάτα το ποντίκι.
Τα άλλα μνημονιακά κόμματα γνωρίζουν ότι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Τσίπρας έναντι των δανειστών, δεν του αφήνουν κανένα περιθώριο, έστω και λεκτικών ελιγμών, και ποντάρουν σε αυτό. Γνωρίζουν δηλαδή ότι οι δανειστές δεν είναι λαός για να μπορείς να τον δουλεύεις κατά το δοκούν και σέρνουν τον Τσίπρα όπως θέλουν.
Όταν εμείς ζητούσαμε συναίνεση μας έλεγες ότι θέλουμε συναίνεση στην πολιτική μας. Τώρα που εσύ εφαρμόζεις την πολιτική μας και μάλιστα με τον ποιο σκληρό και χυδαίο τρόπο ζητάς συναίνεση.
Στα τέσσερα Αλέξη και βλέπουμε είναι η απάντηση της Φώφης  ενώ οι πιέσεις που ασκήθηκαν στη ΝΔ αναγκάζουν τον διορισμένο πρόεδρό της να παρευρεθεί στην συνάντηση των αρχηγών, ως …θεατής όπως λέει.

Ο εξευτελισμός του Τσίπρα δεν θα έχει τέλος και μόνο ως λύτρωση μπορεί να χαρακτηριστεί η απομάκρυνσή του.

Δημοσίευση σχολίου