αμετανόητος

"Όταν ήμουν εγώ στα πράγματα και είχα ζητήσει οικονομική βοήθεια, υπήρχε εκτεταμένη αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ήμουν αναγκασμένος να κάνω μόνος μου τις απαραίτητες αλλαγές. Σήμερα, ωστόσο, υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα, από δεξιά έως αριστερά, το οποίο οδηγείται σαν ποίμνιο ή καθοδηγείται καταλλήλως από τους αρμοδίους γι' αυτό το πρόγραμμα ρυθμίσεων -σε όποιο πρόγραμμα ρυθμίσεων καταλήξουν, είτε αυτό είναι παράταση, είτε είναι ένα νέο πρόγραμμα ".

Από την πεντάλεπτη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στο αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να πιστεύει ότι ο λαός οδηγείται σαν ποίμνιο και καθοδηγείται καταλλήλως από τους αρμοδίους.
Αυτό το ποίμνιο όμως έστειλε τον ίδιο στα τάρταρα, εξαφάνισε το ΠΑΣΟΚ, διέλυσε την ΝΔ και έφερε στην εξουσία μία αριστερή κυβέρνηση.
Το κακό του ποιμνίου είναι ότι πιστεύει εύκολα τον κάθε τσαρλατάνο που του λέει λεφτά υπάρχουν.
Αν πραγματικά ο κ. Παπανδρέου βλέπει ως ποίμνιο το λαό και ότι κάποιοι τον οδηγούν και εάν πραγματικά νοιάζεται για το καλό αυτού του λαού, μπορεί να κατονομάσει τους οδηγούς του ποιμνίου για να προστατευτεί ο λαός από τους προστάτες του.


Δημοσίευση σχολίου