οι Γερμανοί ξανάρχονται 

Σκηνικό βαρβαρότητας διαμορφώνεται στο πεδίο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές να εμμένουν στην πρόταση αυτοκτονίας που έκαναν.
Φαίνεται ότι όσα έλεγαν την δημοσίως τη Δευτέρα, όταν χαρακτήριζαν την ελληνική πρόταση ως «καλή βάση συζήτησης», μόνο στόχο είχαν να τα οικονομούσουν οι αφέντες τους από τα διεθνή χρηματιστήρια.
Όλα δείχνουν ότι αυτή την ώρα είναι πολλά τα λεφτά στο τραπέζι του παγκόσμιου πόκερ και για αυτό χρειάζεται ψυχραιμία.
Για να κερδίσεις κάτι πρέπει να είσαι έτοιμος να το χάσεις ανά πάσα στιγμή λέει η θεωρία της ψυχανάλυσης της "ρουλέτας" και κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι εκτός διανοητικού πεδίου της κυβέρνησης η πρόταση του κυβερνητικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛΛ κ. Νικολόπουλου ο οποίος μέσω του twitter καλεί τον πρωθυπουργό να τους παρατήσει και να φύγει.
  Το  Eurogroup θα συνεχίσει τις εργασίες του την Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι. Πολύ πιθανή θεωρείται η σύγκλιση νέας Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα, την Παρασκευή.
Ότι παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι αστείο και είναι αδιανόητο η Ελληνική αντιπροσωπεία να μην γνώριζε η να μην κατάλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμό βάση του οποίου θα οδηγούσαν εικονικά την χώρα σε αδιέξοδο.
Υπό τις διαμορφούμενες συνθήκες η πρόταση Νικολόπουλου όχι μόνο είναι λύση αλλά θα δώσει και λύση.

nein news

Δημοσίευση σχολίου