τους ψεκάζουν και δεν το καταλάβαμε.

Μετά το 62-38 η έχουν χαζέψει ομαδικά η τους ψεκάζουν και δεν το καταλάβαμε.
Πάνω που τελειώνεις με τον Σαμαρά και λες δόξα το θεώ, έρχεται ο Μεϊμαράκης και λες βοήθα παναγιά.

 Τελικά η ΝΔ αποδεικνύεται ότι έχει πληθώρα από δαύτους. Ξαφνικά λοιπόν βγαίνουν εν' χωρώ τα γεμάτα εθνικοφροσύνη παπαγαλάκια τους και αρχίζουν να μιλούν για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις υπό τον ύμνο της Ιτιάς - Ιτιάς της λουλουδιασμένης.

Με τον Μεϊμαράκη δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς γιατί είναι καινούργιος ο ρόλος του και ας τον αφήσουμε να κάνει τον χαζοχαρούμενο αρχηγό.

Εκείνος που φαίνεται ιδιαίτερα ψεκασμένος είναι ο Βενιζέλος. «Το να περιμένουμε τον Τσιπρα μέχρι την Κυριακή να φέρει συμφωνία με το ενδεχόμενο να μην φέρει συμφωνία, με τους καρχαρίες γύρω από την Ελλάδα, είναι κάτι που δεν μου αρκεί. Δεν με ενδιαφέρει ο εκ των υστέρων καταλογισμός ευθυνών, αλλά η αποτροπή μιας εθνικής καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε ότι πρέπει «να διασφαλίσουμε συνεπώς ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε εθνική καταστροφή». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας επικαλούμενος ότι δεν έχει εντολή ρήξης αλλά ούτε και εντολή αποδοχής όρων που καταψηφίστηκαν στο δημοψήφισμα και έτσι να οδηγήσει τη χώρα, λίγες ώρες πριν την λήξη του χρόνου, σε θεσμικό αδιέξοδο».

Δηλαδή ο χοντρός κύριος εξακολουθεί να βλέπει τον εαυτό του σαν εθνοσωτήρα.  Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν του βγήκε η αριστερή παρένθεση.

Ξέζεψε και ο ΓΑΠ.
«Αν δεν μπορούν να την διασφαλίσουν ας παραιτηθούν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ, και επισημαίνει ότι η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί σοβαρότητα από όλους και επιβάλλει να είμαστε φειδωλοί σε δηλώσεις που αφορούν την κριτική που άσκησε ο κ. Τσίπρας στη σημερινή του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με τα αίτια της σημερινής κατάστασης της χώρας».

Όλα αυτά θυμίζουν κάτι εποχές που κάποιοι φώναζαν ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ, όμως σήμερα όλα περνάνε μέσα από την ψήφο του λαού και φασιστικά όνειρα σαν αυτά που βλέπουν  οι εθνοπατέρες πρέπει να τελειώνουν.


Μήπως ήρθε η ώρα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνουμε μια και καλή με όλους τους χαζοχαρούμενους σε αυτό τον τόπο;






Δημοσίευση σχολίου